JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

23 July 2011

13 PRANK ORANG YANG BERKHALWAT DI HOTEL


Berkhalwat dalam hotel dengan bukan muhrim ibarat dah jadi kebiasaan buat mereka yang tewas dengan godaan syaitooon. Hal ini boleh dibendung lebih awal jika pihak Jabatan Agama Negeri mengamalkan tutorial yang nasihangit bakal cadangkan ini.. 


1 ANAK EMAK PART 2


Sebelum ini, nasihangit pernah mengeluarkan entri anak emak. Kini, entri sequelnya dah kembali. hahaha. Comel jer bayi tu tido dekat riba mak dia. Namun, jangan korang buat macam ni pula untuk 30 tahun akan datang..

2 RASAI MAGIK HARRY POTTER


Harry Potter, nasihangit minat movie tu. Antara scene yang menarik dalam Harry Potter adalah gambar dan paper mereka boleh bergerak. Namun, bukan itu sahaja keistimewaan citer Harry Potter. Sila klik read more untuk lebih magik..

8 JANGAN HINA ORANG GEMUK


Orang kat luar sana kadang-kadang suka bersikap double standard terhadap orang sihat atau gemuk. Tahukah anda bahawa orang gemuk juga turut mempunyai perasaan. Tambahan pula tak semestinya hari ini korang kurus dan esok sama, buktinya orang kurus boleh gemuk sekejap saja. Sila klik read more untuk lihat transformasi dari kurus ke gemuk.. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...