JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

01 December 2011

5 TUTORIAL DAPATKAN KUASA MATA SUPERPOWER SUPERMAN


Sebelum ni nasihangit pernah ajar korang ilmu macam mana nak terbang seperti Superman. Kali ni nasihangit nak ajar korang dapatkan superpower ke-2 Superman iaitu kuasa mata Superman yang mampu meleburkan sebarang objek yang dipandang. Caranya senang saja. Apa yang korang perlu lakukan ialah dengan melihat gambar bawah dekat tengah-tengah selama 20 saat. Lepas tu, perhatikan sebarang objek yang korang mahu leburkan. Alami superpower korang yang baru ni. :)

3 CARI KUCING HILANG


Adakah mata korang cukup tajam untuk mengesan di mana lokasi seekor kucing bersembunyi? Kalau korang jumpa, sila tinggalkan komen yer. Pembaca terawal yang berjaya menjawab dengan betul akan dapat hadiah misteri daripada nasihangit. :)

0 TOLONG SAYA, TOK!!!


Kesian dekat mamat ni. :D

1 CARA ELAKKAN HELMET DARIPADA DICURI


Pernahkah korang alami kecurian helmet? Macam nasihangit dah dua kali kena. Tak faham betullah dengan pencuri ni. Dia tak fikir ke dosa yang dia bakal tanggung akibat mencuri barang orang ni. Apa pun, ada cara bijak untuk memastikan helmet korang tak kena curi. Sila teruskan bacaan. :)

0 JANGAN CARI PASAL DENGAN AHMAD THOSSIF


Inilah yang berlaku apabila majikan si Ahmad Thossif tidak membenarkan beliau untuk take a break bagi mengerjakan solat fardhu. Padan muka. Macam manalah nak tanggalkan troli ini. Korang ada idea tak? :D

0 TANGKAP GAMBAR TAK KENA MASA


Antara kaum lelaki dan perempuan, mana yang lebih suka tangkap gambar? Jawapannya mudah saja, perempuan yang lagi suka tangkap gambar. Namun, ada jugak perempuan yang suka tangkap gambar tak kena pada masanya. Biar rare, baru boleh upload dekat Facebook. Nak tahu macam mana? Sila teruskan bacaan. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...