JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

13 December 2011

1 DOKTOR TAK AKAN BUAT DEMONSTRASI


Untuk pengetahuan korang, doktor tak akan sesekali membuat demonstrasi. Kenapa? Sebab tulisan mereka sukar nak difahami. Hahahaha :D

0 WELCOME TO INTERNET


Semua tahu bahawa internet tu penting. Tanpa internet, produktiviti syarikat boleh drop gila-gila. Namun, dalam masa yang sama produktiviti pekerja pun boleh jadi terbantut. Nak tahu kenapa? Sila teliti mesej yang ingin nasihangit sampaikan dalam kartun dekat bawah ni. :)

0 TIUP JANGAN TAK TIUP


Patutlah berangin jer. Hahaha ;p

1 MAHAGURU KARIN DRAGON BALL MEMANG WUJUD


Adakah korang masih ingat karekter kartun ini yang pernah menggegarkan Malaysia dengan fenomena Dragon Ball? Nasihangit tak terkecuali. Dulu, siap baca komik Dragon Ball sambil makan nasi lagi. Manakala judul yang nasihangit minat ialah buku no.18-21. Masa tu geng-geng Goku lawan Bezita dan Nappa. Apa pun, yang nasihangit nak bagitau ialah kemunculan Mahaguru Karin di alam nyata. Tak percaya? Sila teruskan bacaan. :)

1 MEMANG AKU GANGSTER


Bermodalkan rokok sebatang dengan gigi kapak, mereka boleh dianggap gangster Bukit Beruntung. Hahaha :D

2 MEE SEGERA PALING BEST DI ALAM SEMESTA


Macam best jer mee segera kat atas ni kan? Siap dengan sayur segera lagi. Namun, bukan itu sahaja yang mengenakkan mee segera ni. Malah, mee segera ni pun ada protein berlebihan. Nak tahu apa? Sila teruskan bacaan. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...