JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

25 November 2011

2 JANGAN MAIN COUNTER STRIKE ATAS KAPAL TERBANG


Tak pasal-pasal semua orang panik. :D

0 TRANSFORMASI FESYEN LADY GAGA


Boleh dikatakan hampir ke semua orang dewasa malah remaja mengenali Lady Gaga. Macam mana tak kenal, setiap kali muncul di khalayak awam, pelbagai fesyen pelik minah ni bawak. Namun, adakah korang tahu apakah fesyen terbaru Lady Gaga untuk 2012? Kalau korang nak tahu, sila teruskan bacaan. :)

7 KEJINYA REALITI DUNIA SEKARANG


Beginilah sedihnya realiti dunia sekarang. Yang tidak bermaruah lagi dikejar daripada yang solehah. Apa pun, apa nak dibangga dengan wanita tak bermaruah kalau yang mengejar mereka adalah golongan yang mengaku memang aku pervert, ada aku kesah? Kepada wanita solehah dekat luar sana, korang jangan risau sebab walaupun nasihangit dah berpunya, masih ramai lelaki yang baik macam nasihangit ni. Hehehe :)

2 INGIN TERBANG SEPERTI SUPERMAN ???


Korang teringin nak rasa aksi terbang laju macam Superman? Jangan risau, nasihangit boleh tolong sempurnakan imaginasi korang tu. Caranya senang saje, korang cuma perlu letak penumbuk korang betul-betul atas skrin monitor dekat gambar dekat bawah ni. Kemudian alami gegarannya. Korang dah faham? Kalau macam tu, apa lagi? Genggam penumbuk korang, lepas tu letak depan monitor untuk imej dekat bawah ni. :)

5 (NSFW) HANYA DI SIAM


Korang perlu berada di Siam aka Thailand untuk melihat panorama indah ini. Nasihangit rasa korang semua faham apa yang nasihangit nak sampaikan dalam entri ni. :D

0 BERMAIN DENGAN GOOGLE


Sila copy "Do a Barrel Role" dan paste dekat Google, kemudian klik enter. Lepas tu saksikan apa yang berlaku. ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...