JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

10 August 2011

6 MASKOT YANG PERVERT


Apa itu maskot? Maskot ialah manusia yang memakai pakaian yang menyerupai apa-apa binatang. Masa kecik-kecik dulu nasihangit suka tengok maskot beruang A&W. ;) Kali ni nasihangit nak share dekat korang semua tentang "seekor" maskot yang cuba ambil kesempatan kat bawah ni.. 

2 BILA STUDENT MENIRU DAH KERJA


Sebelum ini nasihangit pernah keluarkan dua entri berkait tentang exam iaitu AKIBAT TAK BAGI MENIRU dan PEPERIKSAAN SEMULA. Kali ini, student tersebut telah pun berada di alam pekerjaan. Inilah yang berlaku apabila kurang buat latihan ilmu hisab. 

14 KEKECEWAAN DI BULAN RAMADHAN


Nasihangit rasa inilah kekecewaan paling terbaik. Mak ayah berjanji kat anak-anak diorang, sape puasa penuh, nanti boleh berbuka dekat KFC. Tiba masa nak berbuka, KFC tutup pulak. Hahahaha. Nangis tu KFC tutup. Takpe, meh nasihangit belanja laksa penang nak tak? :D

6 KEGUNAAN KAWAN PART 2


Kawan terbahagi kepada banyak kategori. Kawan baik, ialah  kawan yang sentiasa menyokong kita. Kawan karib ialah kawan yang sentiasa bersama kita. Kawan sejati ialah kawan yang susah dicari sebab dia ialah orang yang sokong kita dunia dan akhirat. Kali ini nasihangit nak minta pandangan korang sume, apa kategori yang harus dilabelkan untuk kawan jenis dekat bawah ni? 

5 PIKACHU PUN ADA NAFSU


Hahaha, kan dah terjawab tu? LOL.

4 FOREVER ALONE TIDAK LAGI ALONE


Akhirnya, forever alone tidak lagi keseorangan sebab dia dah ada kawan. Hahahahaha :D

6 PETUNJUK SAHUR

Kalau roda kat bawah ni berpusing, maknanya korang tak bersahur pagi tadi. Hahahaha ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...