JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

09 October 2011

0 RASAI AYAM PANGGANG BARU KFC


Memang betul-betul rasa ayam panggang tu. Muahaha :D

1 MAINAN KANAK-KANAK DI JEPUN


Mesti korang tertanya-tanya apa mainan budak Jepun sehinggakan mereka berjaya bila dah besar. Kalau korang nak tahu, dekat bawah ni lah mainan diorang. :) 

1 APA YANG KORANG NAMPAK LAGI?


Sebelum ni nasihangit pernah keluarkan entri yang hampir sama iaitu ilusi optik dan tengok porn effect mata. Alhamdulillah, semua pembaca dapat menjawab dengan tepat meskipun ada segelintir pembaca yang tewas dalam game tersebut. Kali ni, nasihangit nak bawa korang ke satu level yang lagi advanced. Apa yang korang nampak disebalik gambar di atas pula? Macam biasa, sila tinggalkan komen untuk bagitau jawapan anda ok. Muahaha :D.

0 PINTU JAMBAN YANG FAIL


Pergh, kalau macam ni lah jamban dia, nasihangit kunci pintu utama tandas kalau dah emergency nak melabur wang amanah saham bumiputra. Muahahaha ;D

1 BUDAK EMO YANG NAK MINTAK PELEMPANG


Emo adalah sejenis gaya music rock yang ke laut. Nasib baik dekat Malaysia tidak ada group yang amik konsep ni. Paling sengal pun K-Pop. Makan durian, mengaku K-Pop. Hahaha :D. Apa pun, jom kita saksikan fesyen budak-budak emo yang memang merayu nak makan pelempang daripada nasihangit.

1 TROLL DI PERTANDINGAN BINA BADAN


Biasa kita tengok pertandingan Mr. Universe semua badan ketak macam katak. Tetiba datang mamat sorang ni join. Funneh ma. Hahahaha :D

1 LENS DSLR CANON UNTUK DIJUAL CUMA RM150


Maaf, entri yang ni agak keluar daripada topik blog nasihangit. Nasihangit ada satu produk nak jual dekat sesiapa yang berminat untuk beli kanta Canon. Nasihangit perlukan wang dengan segera sebab nak simpan duit buat persiapan kahwin. Sila teruskan bacaan untuk tengok spesifikasi dan harga belian kanta ni. Nasihangit nak tolak murah-murah je. Terima kasih. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...