JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

06 November 2012

0 LAWAK!! SAMA JE!


Nasihangit tak nampak apa perbezaan antara dua gambar ni. Korang tahu tak apa bezanya? Hahaha ;3

0 SERAM!! MATI HIDUP BALIK SEBAB NAK UPDATE INSTAGRAM


Salah siapa sebenarnya? Hahaha ;3

0 KESIAN & NSFW! JAAFAR ONN TERIMA KEK BERBENTUK ZAKAR


APALAH salah Jaafar Onn sehingga dia diberikan kek yang dihiasi dengan imej kemaluan lelaki. Kalau tak suka dengan dia pun, rasa tak perlulah sampai buat macam itu. Dapat tahu Jaafar sangat terkejut dan sedih apabila melihat kek itu. Andai kata si pengirim mahu bergurau pun, bukan itu caranya dan Jaafar pun bukan muda lagi untuk menerima gurauan seperti itu. Ada banyak cara lain kalau nak bergurau pun.

Kelmarin dan semalam Jaafar berada di Segamat, Johor menjayakan Karnival Sihat anjuran Kementerian Kesihatan dan kek itu dikirim di tapak karnival itu. Terus Jaafar meluahkan rasa kesal dan sedihnya dalam facebook dan siap dia ‘upload’ gambar kek itu. Penggemar kek pun rasa ‘geli’ melihat kek itu, apatah lagi Jaafar yang menerimanya. Jaafar membuang kek itu kerana kalau dimakan nanti entah apa pula jadi padanya. Harap Jaafar bersabarlah kerana ramai lagi yang sayangkan Jaafar yang dikenali dengan sifat pemurahnya kepada sesiapa saja.

Tak perlulah kita menyumpah seranah si pengirim itu kerana Allah SWT lebih tahu balasan yang patut diterimanya. Menjatuhkan maruah orang, hukumnya haram jadi kepada si pengirim bawalah bertaubat. Jangan selepas ini dijadikan hobi mengirim hadiah lucah kepada sesiapa yang dia suka. Pernah dengar kejadian yang berlaku di sebuah negeri yang mana kalau anak gadis mereka dipermainkan oleh lelaki, nescaya esok pagi lelaki itu terasa yang kemaluannya ‘tumbuh’ di dahi. Boleh jadi gila dibuatnya. Maka berhati-hatilah, kalau sakit hati macam mana pun, mengadu saja kepada Allah SWT.

Klik untuk gambar kek "anu" tersebut -> NSFW!

Kredit: acid-7

0 TEKA-TEKI! BINATANG APA TAK BOLEH MAIN DI TAMAN PERMAINAN?


Jawapan dia zirafah. Hehehe ;3

0 ARAB KAPITALIS NAK BAWA DUIT KE SYURGA


Bila dah terlampau kaya sampaikan haiwan peliharaan pun bukan main show off lagi. Kena baham baru tahu? Hahaha ;3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...