JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

09 September 2011

3 TRAFFIC LIGHT YANG KREATIF


Meskipun Malaysia sebuah negara yang pakai lampu isyarat, kemalangan membabitkan langgar lampu merah masih lagi berlaku. Selain rekaan traffic light itu sendiri yang tak user friendly, kerosakan timer menjadi punca utama kesesakan lalu lintas. Jadi, nasihangit cadangkan kerajaan Malaysia buat jer traffic light macam kat bawah ni, menarik, terbaik dan mesra pengguna. :)

1 HANTAR ASSIGNMENT


Betul tak carta nasihangit ni? Dah last minute baru nak pulun kaw-kaw. Hahaha :D

7 PHOTOBOMB YANG FAIL


Pernah tak korang tangkap gambar dalam satu event atau di tempat menarik untuk dijadikan kenangan. Tapi malangnya, korang tak dapat nak upload dekat Facebook sebab ada spoiler pulak dalam gambar tu. Perkara sama terjadi dekat bawah ni. Hehehe :)

2 CONTACT LENS YANG UNIK


Korang dah bosan pakai contact lens yang biasa? Apa kata korang cuba contact lens yang rare macam dekat bawah ni. Hehehe :D

1 HIDUPAN LAUT DI ARTIK RUSIA


Siapa sangka laut yang beku macam ni masih ada hidupan yang hidup di dasar lautnya. Buktinya, saintis telah berjaya menangkap gambar beberapa hidupan yang hidup di dasarnya dengan bantuan kapal selam. Antara gambar-gambar creature yang ada adalah seperti di bawah ni..

3 PRANK KAWAN


Jom prank kawan korang yang suka online 24 jam. Caranya senang jer. Hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...