JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

15 September 2011

2 AMIR MAHARAJA LAWAK VS CIKGU SHIDA PARIT


Korang ada situasi di mana korang kena pilih samada tumpangkan Amir Maharaja Lawak atau Cikgu Shida dari Parit untuk pulang ke kampung. So, persoalannya, siapakah pilihan korang dan kenapa? :)

Nasihangit memilih Amir Maharaja Lawak sebab dia ni boleh buat lawak dengan lawak dia yang tak kelakar tu. Cikgu Shida? Nasihangit rasa mesti student suka dapat cikgu yang happening macam dia. Muahahaha ;D. Apa pun, selamat maju jaya untuk karier mereka berdua ni. Sila tinggalkan komen tentang pilihan korang dan kenapa ye.. ;p

3 GADIS BERBOGEL KE PARTI


Sekali imbas nampak macam pompuan dekat belakang tu bogel dan cuba menyorok daripada gambar dia ditangkap oleh jurugambar. Muahahaha :D

4 BAIK VS JAHAT


Dalam dunia ini ada orang baik dan juga ada orang jahat. Kenapa? Baru seimbang. Hehehe ;). Ok, kalau orang baik, dia akan selamatkan orang yang mengalami kemalangan jalanraya seperti dekat bawah ni.

3 CARA COVER LEWAT KE KELAS


Korang dah terlambat masuk kelas? Nak ponteng dan amal tutorial ponteng ni pun dah tak boleh sebab dah pernah buat. Jadi, apa kata korang cuba cara dekat bawah pula. :)

3 PHOTOSHOP PENYELAMAT UMAT MANUSIA


Dengan photoshop, semua orang boleh jadi artis. Hehehe :)

3 BERMULA DENGAN SATU GAMBAR


Siapa sangka satu gambar gini macam-macam boleh berlaku bila diupload dekat internet. Nak tahu apa hasilnya? Sila teruskan bacaan yer. ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...