JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

13 January 2012

1 CEPAT RENEW IC KORANG SEKARANG!!!


Tahukah korang bila nak buat kad pengenalan? Ya, masa berumur genap 12 tahun. Namun, lepas tu, bila nak update? Korang mesti update ketika berada dalam lingkungan usia 18 ~ 25 tahun. Kalau tak, korang akan dikenakan kompaun bila nak buat IC lain kali. Jadi, apa lagi? Jomlah renew IC korang. Hehehe ;D

2 WANITA GILA PANJAT PENCAWANG ELEKTRIK (6 GAMBAR)


Seluruh penduduk China gempar apabila seorang wanita yang kurang siuman memanjat pencawang elektrik yang membawa bebanan kira-kira 220kV. Secara tiba-tiba, minah ni kena renjatan elektrik. Akibat daripada itu, dia tidak sedarkan diri. Kini, ia menjadi tugas penyelamat untuk menyetelkan masalah macam ni. Sila teruskan bacaan untuk mengikuti laporan dengan penuh terperinci. ;)

1 ADA AKU KESAH???


Comel baby ni. :)

0 ANDROID19 MEREALISASIKAN IMPIAN RED RIBBON ARMY


Sebelum ini nasihangit pernah keluarkan entri tentang kewujudan watak-watak Dragon Ball di alam nyata seperti Mahaguru Karin dan Sang Penyu. Kini, Android 19 telah pun muncul. Kalau korang masih ingat Android 19 adalah hasil ciptaan Dr. Gero yang berkhidmat untuk Red Ribbon Army yang bertujuan untuk menguasai dunia. Nampaknya, Red Ribbon Army kini semakin berkuasa. Kenapa? Sila teruskan bacaan. :)

1 BUSHOBAMA


Inilah imej yang terhasil apabila gambar dua Presiden Amerika, Bush di mix dengan Obama. Jadilah, "Bushobama". :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...