JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

30 December 2011

1 BANK NEGARA MALAYSIA PERKENAL NOT RM20 YANG BARU


Setelah sekian lama menanti, akhirnya wang kertas RM20 bakal dikeluarkan jua. Untuk pengetahuan korang semua, wang RM20 telah dihentikan cetakan sejak 1995. Kini, wang tersebut telah pun diberikan nafas baru dengan sentuhan berteknologi tinggi. Sila teruskan bacaan untuk melihat kualiti wang kertas RM20 yang baru. :)

0 BANYAKNYA SOTONG KERING


Kakak ni pakai berapa baju dalam agaknya dalam seminggu? Banyok molek. Hahaha :)

1 CARI FOREVER ALONE


Boleh korang kesan mana satu forever alone? Dengan tiang pun jadilah. Hahaha :p

0 APABILA MCDONALDS DIPLAGIAT


Sebut je McDonalds, pasti semua orang kenal akan restoran segera itu. Namun, dalam populariti tersebut, ada juga pihak yang tidak bertanggungjawab sanggup menggunakan trademark syarikat ini untuk kepentingan masing-masing bagi mengaut keuntungan hasil daripada penjenamaan McDonalds. Jom kita terjah beberapa restoran makanan lain yang menceduk nama McDonalds sekitar Asia. :)

0 BUDAK GANGSTER


Lepas ni, tak siapa lagi berani buli budak perempuan kat atas di kelas tadika. Silap haribulan, kereta cikgu pulak dia terajang kalau dia tak puas hati. Hehehe :D

1 LUASNYA AWEK NI KANGKANG!!


Mak aih, kangkang luas sangat awek dekat tengah tu. Hehehe :D Siapalah yang edit pakai photoshop sampai macam tu sekali? Apa pun, nasihangit suka pakai photoshop untuk buat banner dan macam-macam lagi. :)

0 MALANG SUDAH BERBAU


Siapa kata malang tidak berbau? Nasihangit rasa kadang-kadang malang pun berbau. Kalau tak percaya, sila teruskan bacaan. Hahaha :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...