JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

23 November 2011

3 MUSIM EXAM TELAH TIBA


Sekarang ni musim final exam buat nasihangit. Korang tolong doakan nasihangit berjaya jawab exam dengan penuh cemerlang yer, kawan-kawan semua.  Terima kasih :)

0 MEMANG AKU PERVERT, ADA AKU KESAH ?


Tajuk kat atas tu bukan merujuk kepada nasihangit, tetapi mamat ni. Korang sendiri boleh perhatikan apa yang dia selalu ushar dekat monitor. Bahaya, spy cam ada dekat mana-mana even masa korang tengah lepas hajat. ;D

0 KARTUN VERSI HIDUP


Sebelum korang putuskan untuk teruskan bacaan, sila tatap gambar kartun kat atas ni dengan teliti. Lepas tu, korang bolehlah tekan READ MORE... :)

3 TELUR MATA BUAT TELORDIBASUH


Entri kali ni nasihangit nak dedicate kepada telordibasuh sebab dia mahir kalau bab-bab telur ni. :). Soalan nasihangit untuk telordibasuh ialah berapa minit masa yang diperlukan untuk goreng telur sehingga menjadi telur mata yang sempurna macam dekat atas ni? Kalau nak tahu jawapannya, sila teruskan bacaan.

0 PELUANG KEDUA BUAT INDONESIA TEWASKAN MALAYSIA


Isnin lepas, kita menyaksikan Malaysia menang lawan Indonesia. Indonesia nampak sangat kecewa. Tak cukup dengan itu, mereka cuba untuk menganiaya pasukan Malaysia dengan mahu menjalankan ujian saringan dadah ketika pemain Malaysia tengak syok troll fans Indonesia. Namun, penyokong Indonesia sekarang boleh menarik nafas lega meskipun timnas mereka kalah dengan Malaysia tempoh hari. 

Ini kerana mereka diberi peluang kedua untuk menentang Malaysia bagi menentukan siapa menang pingat emas dalam SIARAN ULANGAN perlawanan final bolasepak di RCTI pada Jumaat nanti pada pukul 2 petang waktu Indonesia. Sama-samalah seluruh warga Indonesia berharap agar timnas mereka mampu mengalahkan Malaysia. :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...