JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

04 August 2011

5 PENDRIVE YANG COOL


Kalau 5 tahun yang lampau, pendrive atau nama noobnya USB dibeli berdasarkan memory storage yang besar dan harga yang berpatutan. Kini, remaja lebih suka beli pendrive berdasarkan designnya. Biar 128MB janji bergaya. hahaahaha... Sebelum korang beli pendrive yang ada kat pasaran, apa kata cuba tengok pendrive yang nasihangit nak tunjuk kat bawah ni.. heheheehe ;)

0 BERMULA DENGAN SATU KARAKTER


Rasanya tak perlulah diperkenalkan lagi siapa artis kat atas. Beliau ialah , xyah kenalkan. hehehe . ;p Nasihangit suka menonton apa-apa cerita yang dilakonkan oleh beliau sebab kebolehan beliau membawa watak dengan berkesan. Asal satu tuan je, tapi boleh bawa banyak karakter. Begitu juga dengan pelakon nasihangit kat bawah ni.. semua boleh jadi. hehehehe ;p

2 CAMOUFLAGE TERBAIK


Mula-mula nak bagitau erti camouflage bagi mereka yang belum tahu. Camouflage ni ialah cara menyembunyikan diri dengan menyerupai warna sekeliling. Binatang apa yang paling best menyamar kalau bukan si sesumpah. Jom layan video sesumpah menjalankan misinya yang sempoi.. ;)

4 PLASTIC SURGERY YANG FAIL


Sebelum ni nasihangit pernah keluarkan entri hasil PEMBEDAHAN PLASTIK. Korang boleh rujuk dekat link tersebut. Untuk pengetahuan korang, tak semua plastic surgery tu mengakibatkan wajah korang lagi lawa. Malah, ada yg lagi buruk daripada wajah asal. Tak percaya? Sila teruskan bacaan yer.. ;)

1 ARTIS BILA DAH BOTAK


Korang boleh bayangkan tak wajah artis hollywood kegemaran korang apabila kepala mereka botak? Masa kecik-kecik dulu nasihangit pernah tersilap dicukur botak oleh ayah nasihangit. Ni sebab ayah nasihangit lupa nak letak mata no.4 dekat mesin potong rambut tu. Dah la insiden tu berlaku di malam terakhir Ramadhan. Bajet nak potongan rambut baru, lastly, beraya dengan kepala botak. Seminggu kopiah melekat dekat kepala. hahahaha. Apa pun, jom kita layan gambar artis hollywood apabila mereka di photoshop menjadi botak. hehehehe ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...