JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

05 November 2012

0 NSFW!! SALAH TEMPAT!


Nasib baik itu budak yang periksa. Kalau doktor sebenar, pasti penampor makannya. Hahaha ;3

4 KEJAM!! WANITA DIBIARKAN MENDERITA KESAKITAN


Di China, seorang wanita terbaring dengan kesakitan akibat terjatuh semasa melarikan diri daripada operasi cegah perniagaan tak berlesen di China. Namun, malang untuk wanita tersebut kerana ketika sedang melarikan diri, dia tergelincir di atas tangga lantas tergolek ke permukaan lantas. Lagi malang, pegawai perbandaran yang mengejarnya membiarkan wanita itu mengerang kesakitan tanpa memberi sebarang bantuan. Kejamnya!!

1 COMEL!! BAYI TAKUT JARUM


Bayi ni nak sembunyi sebab tak nak kena suntik dengan antibiotik. Comel!! Siap duduk di penjuru lagi. Hehehe ;3

0 (VIDEO) BUDAK KECIL SELAMBA TAPAU PENCEROBOH


Salah satu video pendek gempak yang nasihangit harus beri pujian. Check it out!!
Daripada produksi yang sama mengeluarkan filem parody Iron Baby. Hehehe ;3

0 OMG!! BUNUH PENJUAL IPHONE PALSU DI CHINA


Berang kerana membeli iPhone palsu yang dikatakan ori, Feng, 29 tahun, nekad memburu penjual tersebut. Asalnya, Feng terpukau dengan tawaran iPhone yang bakal dibelinya dengan harga RM975.00. Namun, setelah mendapat tahu bahawa dia terbeli iPhone palsu, Feng segera memburu penjual tersebut. Berbekalkan sebilah pisau, Feng menikam penjual tersebut di paha kiri. Akhirnya, penjual tersebut mati akibat kehilangan darah yang banyak. Feng, juga seorang guru di tadika berjaya ditangkap oleh pihak polis China dalam masa dua jam.

p/s: Tak sangka seorang guru tadika sanggup berbuat demikian. Mungkin dia fed up kot sebab selalu tertipu beli barang palsu. Telur palsu, daging palsu, iPhone pun palsu. Hehehe ;3

0 NSFW!! CIUM APA TU, ADIK?


Kecik-kecik dah pandai. Hahaha ;3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...