JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

09 May 2020

14 (STICKY POST) SEWA IKLAN RM10 SEBULAN DI BLOG NASIHANGIT!!


Nasihangit ingin membuat promosi dengan menawarkan pakej pengiklanan paling berpatutan. Bermodalkan  hanya 0.33 sen x 30 hari = RM10/bulan, korang boleh menyewa satu tapak iklan yang berkeluasan 200 pixel persegi. Sekiranya, image yang korang gunakan itu lebih daripada 200 pixel, nasihangit akan fit image tersebut atau menggunakan dua kolum bersamaan RM100 mengikut persetujuan bersama. 

Untuk pengetahuan korang semua, blog nasihangit mendapat  purata unique visitors kira-kira 1800 ~ 3000 dan pageviews 8000 ~ 15000 sehari. Jadi, apa tunggu lagi? Hubungi admin nasihangit. Promosi ini berakhir pada 19.9.2020. Pergh, masa tu nasihangit mungkin dah dapat anak kalau umur panjang. Hehehe ;3

Kenapa iklan di blog nasihangit murah? Jawapannya senang jer, nasihangit tak gunakan blog ini untuk mencari sumber pendapatan, hanya sampingan untuk bayar sewa bulanan Streamyx je. Tu pun pakai 512 kbps jer. Nasihangit pernah minta untuk jadi pengiklan untuk Innity Network namun setakat ini 5 permohonan nasihangit ditolak. Kata content tak sesuai. Lantak kau la, Innity. Jadi, korang gunakanlah peluang keemasan ini. Hehehe ;3



ps: Tak pasti 2020, masih wujud lagi tak internet berkelajuan 512 kbps? LOL!!

19 February 2014

1 KREATIF!! AUTOGRAPH YANG SUSAH NAK TIRU


Agak-agak korang mampu tiru sebijik sama tak? Apa lagi? Cepat-cepat la design autograph baru untuk diri sendiri. Hehehe ;3

0 TERBAIK!! BEZA TEKNOLOGI 10 TAHUN DULU DAN SEKARANG


Nampak tak macam mana perbezaannya? Kalau masa 2004 ada pendrive kira dah havoc gila la... hahaha ;3

0 WTF!! JANGAN SELAMBA BUKA PRINTER YANG ROSAK


Seorang kerani mengadu dekat technician yang printer dekat pejabat dia rosak. Abang technician tu apa lagi terus buat inspection nak tengok kompenen apa yang rosak. Rupa-rupanya, punca printer ni rosak kerana...

18 February 2014

0 TERBAIK! TERAPI GEL LIDAH BUAYA SELAMATKAN LAN TODAK


Kesian landak ni.. Ini bukan salah Anwar Ibrahim tetapi landak ini jatuh ke dalam longkang yang mengandungi cecair penghakis. Hampir 75% duri landak ni tertanggal akibat kesan sampingan tersebut. Namun, doktor telah menggunakan gel lidah buaya untuk merawat landak. Hasilnya....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...