JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

02 November 2011

0 BUAH TANGAN K.DEVAN UNTUK PEMAIN BOLASEPAK SELANGOR


Semua sedia maklum bahawa Piala Malaysia 2011 telah dimenangi oleh pasukan Negeri Sembilan. Syabas buat mereka kerana berjaya menundukkan pasukan Terengganu. Tahniah juga kepada Sharbinee Alawi yang berjaya memukau hati penonton dengan aksi lompat kataknya. :D Apa pun, bukan isu itu yang nasihangit nak kupas kali ini. Sebelum ini nasihangit pernah keluarkan entri Misi 33 Selangor Hampeh!!

Akibat peluang tipis untuk mencapai misi 33, K.Devan telah letak jawatan pada peringkat awal lagi. Tetapi, sebelum beliau letak jawatan, beliau sempat memberi buat tangan kepada setiap pemain Selangor sebagai tanda ingatan. Nak tahu apa buah tangan tersebut? Sila teruskan bacaan. :)

0 FIRST CLASS SECURITY


Akibat selalu kena pecah masuk kedai waktu malam oleh perompak, pemillik kedai pakaian ni telah mengambil inisiatif untuk tingkatkan lagi tahap keselamatan kedainya. Erm, nasihangit nak tanya korang semua. Berapa lama masa yang akan korang habiskan untuk "pecah masuk" dalam kedai ni? :D

1 DUNIA PENUH DENGAN PENIPUAN


Dunia zaman sekarang ni penuh dengan unsur penipuan. Dah memang salah pun masih nak tipu. Kalau pompuan dengan mekapnya, laki pulak dengan otot ketul-ketulnya. Nasihangit pun ada otot tapi dekat perut la. Macam dekat gambar dekat atas ni. Boleh caya tak? :)

3 KELABU MATA


Kalau korang berada di tempat mamat tu, bolehkah korang pilih yang mana satu kek yang nak dibeli? Kalau boleh nasihangit nak potong setiap kek tu untuk dijadikan bentuk bulat. Semua boleh rasa. Nyum..nyum..nyum. :)

2 CINTA MUKA BUKU


Ini baru betul cinta muka buku. Selamat pengantin baru kepada kedua-dua mempelai. :)

2 SAYA NAMPAK HANTU


Apa yang korang nampak dekat bulatan merah itu? :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...