JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

03 August 2011

11 TUTORIAL PONTENG KELAS


Nasihangit rasa dah tak releven kalau bagi alasan kat lecturer tak datang kelas sebab gastrik, tayar bocor, motor tak boleh nak start dan sebagainya. Apa kata kalau korang ponteng kelas pastu keesokan harinya datang dengan tangan yang luka seperti tutorial yang bakal nasihangit tunjuk kat bawah. Confirm dapat cuti lagi. hahahaha



Bahan-bahan yang diperlukan senang jer. Gam putih yang sekolah selalu pakai, cotton bath, pencungkil gigi, pewarna dan gabus pencuci pinggan.

Mula-mula, sapukan gam putih ke tempat yang mudah lecturer nampak.


Cungkil gam putih tadi dan biarkan "luka" nampak besar sikit. Biarkan kering.


Sapu dengan gabus pencuci pinggan supaya kesan luka nampak lebih kasar.. 

Gunakan cotton bath untuk menyapu pewarna merah darah..

Biarkan kering seketika..


Gunakan pencungkil gigi untuk sapukan warna merah darah pekat ke "luka".

Cungkil sikit gam tadi supaya menampakkan kulit yang benar-benar koyak.. 

Last sekali, korang sapukan pewarna merah darah ke "luka" tersebut. Biarkan kering pastu bolehlah ponteng kelas. hahahaha
Comments
11 Comments

11 mangsa nasihangit:

nadia said...

haha...mengajar pnteng klas! XD

yo87 said...

hahaah.. nanti nadia cuba la. ;p

Myung Dae said...

HAHA, sengal. Petang ni aku nak cuba lah. (^_^)

yo87 said...

Myung Dae > jgnb bg cikgu ko bkk blog ni.. nnti kantoi. hahaha

dya said...

terbaik..=)

dya said...

terbaik..=)

nadia fatihah said...

hahahaha, nampak macam real laaa :P

belogkayangan said...

walaupun nampak real tetap geli jugak nak buat.. eeeee

kasmin said...

boleh cuba nih... boleh dipraktikkan juga utk ponteng keje...

yo87 said...

modal murah je. hahaha

fifi said...

mak oi tu dia!kene try ni.TERBAIK......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...