JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

16 August 2011

43 TENGOK PORN EFFECT MATA ?


Sape kata tengok filem porn jer effect mata? Tengok blog nasihangit pun boleh buat korang sakit mata. ;D. Disebalik gambar kat bawah ni, terdapat gambar lain. Sila perhatikan secara terperinci. Hati-hati, boleh mengakibatkan daya penglihatan korang semua kabur. hahahaha :D



Jadi, apa yang korang nampak? Sila bagitau jawapan dekat komen yer. Ye lah, mana tau ada orang yang tak mampu bertahan. ;P 
Comments
43 Comments

43 mangsa nasihangit:

Myung Dae said...

Ada seekor beruang (^_^)

Mambang Terbang said...

myung dae betul...mambang nmpk gambar kartun beruang :) perghh...sakit mate de....

http://violencexx.blogspot.com/

Iskandar zulkarnain said...

a'ah. patung beruang..
penat je aku tengok sampai terjulur bijik mata, tak nampak2 pon, sekali aku bukak spect, haa... baru nampak, sbb klu bukak spect, baru lahh tak nampak sgt garisan zebra tu, tinggal nmpk bear die jer..

*mata dah kat luar masa aku tulis comment ni

nak gambar ni boleh?

yo87 said...

Iskandar zulkarnain > silakan. ambik le. jnji belanja nasik lepas ni. hehe ;)

Dewi's Artwork Station said...

@iskandar zulkarnain: tips anda menjadi! haha... masa pakai spek nmpk shadow hitam je belah kanan...bukak spek. trus nmpk (rsa buat kje bodo tenung gmba ni td)

dilah_buzz said...

haha,nampk something.bear ke? entah tak pasti . tapi nampk ade kaki tangan..huhu

yo87 said...

senang je. tips: julingkan mata masa tgk pic tu. Setel. 100% worked!! ;)

tunz said...

mama pun nampak gak..tpi pas tu...blurrrrrrrrrrrrrrrrr....poning lah nasihangit oii

Si MaTa BulAT said...

apsal tak nampk????? SMB tak rabun pon!!!!!

Syakir Rahman said...

hahahaha...tgok dr jauh bru nmpk gmbr katun beruang !!!! adakah aku ni rabun dekat??ngehhehehe

fairus said...

NAMPAK.. TAPI TAK PASTI APE TU..

soleha said...

betul la.. bila julingkan mata memang clear 100% gambar bear hahaha
nak tekeluar biji mata tgok garis2 tu:)

yo87 said...

Kalau tak tau nak wat mata juling, korang bukak entri ni lepas tu korang undur beberapa langkah ke belakang sampai korang nampak lebih jelas apa gambar disebalik garisan tu. hehe. 200% worked!!! :D


p/s: ade ke undur ke depan? LOL ;p

Aishah Amira said...

ahahaha dua2 cara sy dah guna . & dua2 berhasil gak hehehehee . yes dah berjaya nampak beruang =)

Saddila said...

eee pening2 .
nampak . tapi tak pasti ape kedobot nye tuu .

Hareez Haiqal ™ said...

bearrrrrrrrrrrrr

ParkAir said...

Arghh berair mata aku! Dah la ketumbit skang ni!

cik siti said...

macam dugong je? hak3

azriuddinjailani said...

aq nk kene julingkn mata dulu baru nk nmpk...

nur intan hazirah said...

den julingkan mato baru nampak...aishhhh ponin tul

cici tembikai said...

omaiggooodd ni ujian buta warna ke apa -.-'' tak nampak apa-apa siyes

izni diyana said...

patung beruang kot, lps tnggal spek bru nmpak... adehh, sakit mate...huhu

zarouq said...

nape klu aku pki spec.. jd sakit mate.. tp ble bukak relek je..

Liesa Azemi said...

Ade bebear. Kann?

Dhana/戴安娜 said...

salam sahabat
ehm unik ya cara postingannya heheh semoga sukses dan sudah saya follow maaf telat

IeDa said...

beruang! beruang!

wanbu said...

ayakkk...

migrain sudah!!!

apa pun x nampak huhu..

shida'R said...

gambar singa..blurr...sume nmpak belang2 dah huhu

amirul azreen said...

gmbr kartun kt sbelah knan gmbr tu..tp x sure kartun apa..sakit mata.. aiissshh..

EmpayarUtama said...

alamak mata aku berpinau balik... rasanya kucing aku nyorok kat belakang tu :)

ibuintan said...

juling mato... beruang

nifi2408 said...

bila geleng geleng kepala , baru nampak ada image kat sebelah kanan tuh .

taoslayerz said...

tao nampak ade benda kat belah kanan tuh..

seperti satu binatang yg berdiri..

beruang eh..hehe baru tao tau

pening kepala tau !

Shakir said...

jarakkan jauh skit kebelakang dari monitor sehingga ia kelihatan, x la pening :)

Latifah said...

ni bukan sakit mata, tapi sakit jiwa... hehhe...

btw, bila bukak spek baru nampak...
kalau tak, rasa duniaku berputar2 juga...

cik tenggiling said...

asal aku tak nampak apa2 pon..

yo87 said...

@cik tenggiling

Bak kata nujum pak belalang, tu tandanya nak mamp**! hahaha. gurau je, cik tenggiling kena julingkan mata baru boleh nampak. hehe :D

Roti Telur said...

aku xnampak apa2 pun..kihkih..

Saiful Zaini said...

aku nampak beruang ! hehe... beruang berdiri..?? erkkk..

CikHaniBhulat said...

xnampak ae2..mata dah naik juling ni

SyasyaAmila said...

adoiii, sakit dah mate tengok tp tk nmpk ape2 pun. ~

Cik tikah said...

pening =.='

Aqmil Lambung said...

beruang ready nak terkam


Blog Bukan Sekadar Tulisan | by Aqmil Lambung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...