JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

13 August 2011

7 KELIHATAN TOUGH TANPA PERLU BERSENAM


Setiap jejaka kat luar sana pasti mahukan susuk tubuh seperti lelaki kat atas ni termasuk nasihangit. Namun apakan daya, satu masalah utama lelaki ialah tayar spare dan juga lemak berlebihan. Kini, anda tak perlu bimbang, nasihangit mempunyai jalan penyelesaian untuk mendapat badan yang tough tanpa perlu bersenam. Caranya macam kat bawah ni. ;P





Tarik semua lemak, pastu ikat atau kepilkan. Anda akan nampak jauh lebih perkasa dan tough. Hahahaha . ;D
Comments
7 Comments

7 mangsa nasihangit:

yui92 said...

kahkahkah...mengarot =p=p

Alip Apai said...

kalo kurus x berlemak cmne plak??

hahaha:)

yo87 said...

kena balance Alip Apai. ;)

Razil Tahir said...

kepilkan kat tepi?
dengan ape? penyepit baju??
hahahahahahahahahhahahah

Abe Goreng said...

Nak tahye bro! Mane nk dapat penyepit tu. ada jual tak? Gua nk sepit lemak kat perut gua mcm tayar ni.HAHAHA.

Watak Kartun Di zombi Kg.Pisang Kan!!!

yo87 said...

Abe Goreng > kalau ada, aku org first pakai. hahaha

Syakir Rahman said...

hhahhaha....kulit tegang dr biasa...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...