JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

26 August 2011

6 NASIHANGIT TAK AKAN DIUPDATE


Sempena nasihangit balik bercuti dekat kampung ni, nasihangit nak buat pengumuman bahawa blog ini tidak akan diupdate sehingga raya ke-4. Hahaha ;D Tipu je, nasihangit tetap update seperti biasa. Apa guna function scheduled post kalau tak pakai waktu ni. Mesti muka korang terkejut seperti dekat bawah bila dengar blog nasihangit tidak akan diupdate. Hehehe :p

8 NASIHANGIT BALIK KAMPUNG


Hari ni nasihangit gembira sebab malam karang nak balik kampung nun jauh di Kelantan. Hehehe :)

4 CARI BENDA YANG TERSEMBUNYI

Boleh tolong nasihangit tak cari benda yang tersembunyi kat bawah ni? Hehehehe :D


7 ANDA DISAMAN KERANA . . .


Anda disaman kerana...

2 KENAPA KANAK-KANAK TAK SUKA MAKAN SAYUR


Setelah lama mencari jawapan kenapa budak tak suka makan sayur-sayuran, akhirnya nasihangit telah jumpa jawapannya. Sila layan video kat bawah utk mendapat kepastian. Hehehe :D

2 KBKK VERSI REAL

Sebelum ni nasihangit pernah keluarkan entri bertajuk KBKK. Kali ni dah betul-betul jumpa orangnya. Hahaha :D


Amacam? Kali ni memang betul-betul tough kan? Hahahaha :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...