JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

21 August 2011

21 MAGIK NASIHANGIT BERMULA

Perhatikan tanda + dekat tengah lepas tu bagitau nasihangit apa yang berlaku yer. :)


So, apa yang korang nampak? Sila komen yer. Mana tahu ada member kita yang totally lost. Maklumlah, semua orang berpuasa. Hehehe :D

4 PEMINAT SETIA SPONGEBOB SQUAREPANTS


Korang peminat setia SpongeBob SquarePants? Mesti korang pernah nyanyikan lagu intro dia macam kat bawah kan? Hahaha ;D

4 MANUSIA HALIMUNAN


Bolehkah korang nampak apa yang menyebabkan mamat tu tetiba berdarah? Hehehe ;D

6 FACEBOOK GLORY


Kat dalam Facebook masing-masing nak jadi keyboard warriors. Ironiknya, kat luar, mereka ini hanyalah insan biasa yang tidak sempurna. Layan gambar kat bawah ni yang jelas menunjukkan majoriti perangai pengguna Facebook. ;)

9 NAHAS HELIKOPTER KERANA SEEKOR KUCING


Korang semua pernah dengan tak cerita satu nahas helikopter akibat pukulan kucing? Nampak cam tipu kan? Tetapi, bagi nasihangit, nothing is impossible. Nasihangit sempat rakamkan untuk koleksi .gif berikutnya.. Hehehe :D

1 KENYATAAN MR. FOREVER ALONE


Kesian dekat Mr. Forever Alone.. :( 

4 TV FLAT SKRIN YANG MURAH

Idamkan TV flat screen namun tak mampu nak beli? Jangan risau, nasihangit ada tutorial untuk korang semua memiliki set tv ni dengan harga berpatutan. Caranya senang saje. Sila tengok kat bawah yer. :P

1 FAKTOR KEMATIAN


Kali ni nasihangit buat entri tentang kematian pula. Bagi keinsafan sikit dekat kita semua sebab semua asyik gelak jer bila masuk blog nasihangit. :) Sedar tak sedar setiap tahun berlaku kematian akibat pelbagai asbab. Korang boleh teruskan bacaan untuk lebih informasi. 

1 USAHA TANGGA KEJAYAAN


Korang rasa korang kesepian sebab tak ada awek atau teman hidup? Jangan risau sebab kalau korang berusaha. Insyaallah nasihangit yakin korang akan berjaya. :) Buktinya, ada seorang lelaki kat bawah ni yang sentiasa disisihkan oleh awek, kemudian dia berusaha untuk menjadi orang yang berjaya. Nak tahu siapa, sila teruskan bacaan yer.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...