JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

09 January 2012

27 (STICKY POST) JOM EXCHANGE LINK


Kepada blogger-blogger dekat luar sana, sesiapa yang berminat nak exchange link, sila tinggalkan url korang dalam ruangan komen yer. Jangan lupa bagitau jantina, nama blog beserta URL sekali. :)

0 OH, CRAP!!


Oh, crap!! Sapelah punya kerja ni? Buat susah pekerja perbandaran aje. :(

0 TINGKATKAN KUASA HEADPHONE


Adakah korang mempunyai masalah dengan headphone milik korang sekarang ni?? Headphone korang tak power? Apa kata korang beralih kepada headphone dekat bawah ni. Betul-betul kaw. ;)

2 AKIBAT LANGGAR LAMPU MERAH DI CHINA


Di China, seorang warga emas sudah bersiap sedia memegang seketul bata. Bukan nak cari gaduh tetapi cuma nak mengajar erti penyesalan kepada pemandu yang pentingkan diri sendiri. Apek ni dengan selamba merosakkan kereta pesalah trafik yang melanggar lampu isyarat merah dengan seketul bata yang dipegangnya. Sila teruskan bacaan untuk lebih gambar. :)

0 MESEJ TERSEMBUNYI


Macam ada mesej tersembunyi jer dalam cara penyusunan produk ni. Korang semua faham tak? Hehehe ;D

0 FAIL!! IKLAN YANG KANTOI


Ya, memang "complete fire protection". Hehehe :D

0 BAWA TEMBIKAI ATAS KEPALA


Tajuk entri nampak macam biasa jer. Tapi korang kena faham. Mamat ni bawa tembikai atas kepala dengan naik motorsikal. Korang boleh buat ke? Hehehe :D

0 MAT GIAN JADI DEVELOPERS FACEBOOK


Semua orang tahu bahawa najis dadah ni amat merbahaya. Namun, hari demi hari, semakin banyak angka peningkatan mat gian dekat luar sana. Nasib baik mat gian ni tak jadi developers facebook. Kalau tak, jadi macam dekat bawah ni. :P

0 APA YANG REFF CUBA LAKUKAN?


Erk, reff ni pun nak sumbat kepala dalam bontot jgk ke? Hahaha ;D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...