JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

31 October 2012

3 TEKA-TEKI!! KORANG RASA MANA SATU BANGUNAN TERLETAK PALING HADAPAN?


Korang rasa mana satu bangunan yang duduk bahagian depan dan yang mana satu duduk belah belakang? Kalau terer teka lah. Hehehe ;3

0 RUBBERSTAMP FAIL YANG MEMANG FAIL


Fail level 100!!

1 LAWAK! MACAM MANA NAK BERAK KALAU MACAM NI?


Macam mana nak berak kalau tukang pasang tandas buat macam ni? Hahaha ;3

0 NSFW!! JAM DINDING KAMASUTRA


Khas untuk orang terlampau kemaruk seks! Hahaha ;3

0 SABARLAH ATUK!!


Atuk ni tak dapat terima kenyataan kot? Hahaha ;3

1 LOL!! PHOTOSHOP FAIL!!


Kalau dah nama penipu tu, akhirnya kantoi jugak. Hehehe ;3

0 WTF!! CIKGU ZALIM


Tanggal 24 Oktober 2012, China digemparkan dengan berita kekejaman seorang guru tadika yang mendera anak muridnya. Malah, guru tersebut tanpa berselindung berbangga dengan segala kekejamannya dengan upload gambar tersebut di blog peribadi miliknya. Orang ramai yang melihat gambar tersebut begitu marah dengan penderaan tersebut dan berjanji akan memberikan hukuman setimpal atas tindakan tidak bertanggungjawab ini.

30 October 2012

0 PARTY LIKE A BOSS


Wah, bukan main enjoy lagi budak ni? Hehehe ;3

0 KENAPA PERLU GUNAKAN KHIDMAT JURUGAMBAR PROFESIONAL


Sekarang korang mesti dah tahu kenapa? Jadi, jangan menyesal kalau kualiti gambar korang teruk. Hehehe ;3

0 VOTE FOR PEDRO!


Lain gila mukka mamat ni sekarang. Tak cam nasihangit. Hehehe ;3

0 SANGGUP MEMBUJANG SAMPAI MATI


Kalau macam ni lah jodoh korang, nasihangit rasa korang patut membujang je. Bukan memilih tetapi ini dah tahap reject daripada kilang. Hahaha ;3

29 October 2012

7 OMG!! BERUNTUNGNYA ZHARIF


Bestnya Zharif!! Dapat tiket percuma ke neraka bersama perempuan murahan ni. Hahaha ;3

0 NSFW! PAKAILAH SPENDER


Lain kali pakailah spender kak oii... Buat malu jer. Hehehe ;3

1 KESIAN! DIHINA KERANA RUPA MACAM HEDGESTONE


Tengok batu ni teringat satu level dalam game Mario Brothers. Siap ada sayap lagi batu ni. Hehehe ;3

28 October 2012

0 OMG!! LIPAT KAKI! KORANG BOLEH BUAT MACAM NI TAK?


Korang boleh buat macam ni?? Pasti tak boleh kan? Hahaha

0 TUTORIAL MELUKIS GAMBAR HIDUP EMMA WATSON


Adakah korang teruja melihat lukisan yang tampak hidup ini? Pernahkah korang terfikir untuk melukis seperti ini? Jangan risau sebab nasihangit akan ajar korang tutorial untuk melukis gambar bintang Hollywood ini dengan jayanya. Hehehe ;3

1 KESIAN LEMBU!!


Kesian lembu ni, dahlah bakal disembelih tak lama lagi. Pompuan ni selamba jer buat planking. Hehehe ;3

23 October 2012

1 OMG!! DUA PERAGUT MATI DISEMBELIH PENDUDUK KAMPUNG


Buat suspens je!! Hahaha ;3

kredit: naimnikmat.blogspot.com/2012/10/orang-ramai-hanya-mampu-melihat-2.html

1 WTF!! BANTAL ADA BOOBIES


Jom ramai-ramai dapatkan bantal "Sonica" dengan secepat mungkin. Sementara stok masih ada. Siapa yang forever alone tu bolehlah order. Hahaha ;3

22 October 2012

0 ARTIS INI MALAS GILA


Kenapa nasihangit cakap artis? Korang fikirlah sendiri! Hahaha ;3

0 DAH BESAR PANJANG!!


Begitu cepat masa berlalu. Dah besar budak ni. Hehehe ;3

1 OMG!! PEKERJA PEJABAT POS CURI BARANG CUSTOMER!


Cis, harapkan posto, posto curi barang! Hahaha ;3

2 PENYOKONG TAAT PERINTAH ALLAH PUNCA KEJAYAAN KELANTAN


Tatkala penyokong lawan tengah bersorak, ATM!! ATM!! Ada fans Kelantan tengah senyap mengerjakan solat. Nasihangit rasa inilah sebab utama Kelantan menang Piala Malaysia. Inilah sikap yang Tok Guru Nik Aziz serapkan dalam jati diri anak Kelantan. Subhanallah!!

21 October 2012

0 TROLL ATM!!


Asyik Kelantan je kena troll, sekali-sekali ATM pulak. Hahaha ;3

0 TANJAT BOBOI!!


Takutnya!! Kesian budak tu. Tetapi comel! Hehehe ;3

19 October 2012

0 JANGAN BAGI ANAK KECIL TENGOK GAMBAR LUCAH!!


Patut tak doktor tu lempang bapa bayi tersebut?

0 HULK HOGAN MENGAMUK!!


Whatchu gonna do when Hulk Hogan running wild on you?

0 SENAKNYA!!


Senak tu!! Hahaha ;3

0 KALAU SYURGA BAWAH TAPAK KAKI IBU, NERAKA BAWAH TAPAK KAKI ANAK KE?


Seorang ibu bangang, Christine Warner, sanggup meninggalkan anaknya yang berusia 3 dan 10 tahun semata-mata mahu melancong ke taman tema Universal Studios di hujung minggu. Setelah pihak polis mendapat aduan daripada orang ramai, wanita ini ditangkap. Dia disabitkan kesalahan mengabaikan tanggungjawab. WTF!! Jom kita lihat keadaan rumah tersebut semasa suspek ditangkap.

0 SELAMAT MENDUDUKI UJIAN JPJ


Harap kucing ni lepas dan tak perlu jalani ujian JPJ kali ke-2. Bukan main serius lagi muka masa pegang stereng! Hahaha ;3

0 KESIAN ABANG POLIS BERBASIKAL INI


Kadang-kadang, orang baik tak selalu menang. Hehehe ;3

18 October 2012

0 LOL!! ABANG TERTIPU TIPAH!!


Lelaki dekat bawah ini menggunakan aplikasi chatroulette bagi mengatasi masalah kegersangannya. Hasilnya cukup awesome!! ;3

0 GOSIP!! BODOHNYA JIMMY!!


Bangangnya kau Jimmy!! Hahaha ;3

0 OPPA WOLVERINE STYLE


Wolverine X-Men pun dah kena demam gangnam style. Hahaha ;3

0 WTF!! JAMBU GILA!


Tak disangka hasilnya cukup jambu! Hahaha ;3

0 LAWAK! JANGAN PIJAK KASUT AKU!!


Awek tak awek, kalau pijak kasut aku, aku tak akan maafkan kamu!! Hahaha ;3

0 10 FAKTA MENARIK MENGENAI PAYUDARA


Sekali lagi, ini bukan entri lucah yer. Hehehe ;3

16 October 2012

0 LAWAK!! TITANIC VERSI BAJET 2012 MURAH


Inilah cerita Titanic versi murah. Hahaha ;3

0 LAWAK! JANGAN BERLAGAK TUNJUK TERER DEPAN ORANG RAMAI!!


Dalam dunia ni ada macam-macam orang jadi ada macam-macam perangai jugak. Kat sini nasihangit nak sentuh perangai orang perasan nak tunjuk terer depan orang ramai. Akhirnya, dia jugak yang rugi dan tanggung malu. Hehehe ;3

0 OMG!! CUBA TEKA APAKAH INI?


Apakah benda bulat-bulat macam kapas ini? Kalau nak tahu, sila teruskan bacaan. Tak best lah bagi spoiler. ;3

0 HIDUP JANGAN STRESS


Janganlah anda membebankan otak anda dengan pelbagai persoalan. Sebaliknya, cubalah berfikiran positif. Insyaallah, segala masalah ada jalan penyelesaiannya. Setiap kali nasihangit stress, nasihangit akan tatap gambar ni, pastu buat macam dalam gambar. Tenang jiwa. Hehehe ;3

0 FAKTA!! JANGAN LARI KALAU JERUNG KEJAR ANDA!!


Tahukah anda, sekiranya seekor jerung atau jaws mengejar anda, anda lebih selamat jika tidak bergerak berbanding berenang menyelamatkan diri? Ini kerana setiap makhluk, Allah S.W.T telah jadikan kelemahan supaya manusia boleh belajar dan membuat kajian. Jika anda berada di situasi genting ini, tiru tutorial dekat bawah ni. Hehehe ;3

1 FAIL!! KASUT MADE IN CHINA!!


Salam perkenalan daripada kilang pembuatan kasut di China. Macam biasa, kehampaan menanti anda. Hahaha ;3

0 SENGAL! DATUK GATAL NAK TENGOK FRONT VIEW!


Wah, datuk ni? Bukan main gatal lagi. Siap pergi cungkit lukisan kot-kot dapat tengok front view. Mana tahu ada yang timbul. Hahaha ;3. Sengal!!

15 October 2012

0 MASALAH UTAMA YANG BAKAL DIHADAPI PENONTON FINAL PIALA MALAYSIA 2012 ATM VS KELANTAN!!


Nasihangit pernah alami situasi ni. Memang damn it!! Sejak hari itu, nasihangit pastikan tak minum sepanjang perlawanan. Hehehe ;3

0 LOL!! KEMPEN DERMA DARAH PALING LMAO!


Mesej penting yang dekat dihati semua. Hehehe ;3

1 PAKCIK GILA PUBLISITI


Tak tahu apa yang bermain difikiran pakcik ni? Turbo tahap cipan ni. Hahaha ;3


p/s: Maaf sebab entri di blog ni kurang 2-3 hari ni sebab nasihangit sibuk uruskan perniagaan. Hehehe ;3

0 PEKERJA CONTOH! SEMUA SAMPAH DIANGKUTNYA!!


Kerja sebagai seorang pemungut sampah adalah amat besar tanggungjawabnya. Meskipun kerja ini dipandang sebelah mata oleh semua orang, kita harus bersyukur sebab dengan ada merekalah kawasan perumahan kita bersih dan tidak ada pencemaran. Namun, janganlah jadi macam dekat bawah ni. Hehehe ;3

0 OMG!! BESARNYA BABI!!


Jom berkenalan dengan babi gergasi, Bobby! Dengan berat mencecah 1000 kg atau 1 tan, Bobby memang kuat makan. Baling je apa jenis makanan dalam kandang, pasti si Bobby tidak mengecewakan anda. Bobby adalah rakyat Amerika dan boleh mengundi dalam pilihanraya. Hahaha ;3

p/s: TQ kerana korang sudi membaca fakta di atas. Semuanya tipu. Nasihangit google jumpa gambar babi ni, jadi nasihangit post je lah. Hahaha ;3

14 October 2012

0 JANGAN BUANG TIN ALUMINIUM!!


Seorang rakyat Jepun mempunyai alasan tersendiri untuk menyimpan tin aluminium. Bukan untuk dijual tetapi untuk menghasilkan patung-patung daripada bekas terbuang ini. Sempoi!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...