JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

31 July 2011

9 WAJAH SEBENAR ACID-MAN


Akhirnya, wajah sebenar lelaki asid yang pernah menggemparkan satu Malaysia telah pun terbongkar. Sila klik read more yer. ;)

3 PEPERIKSAAN SEMULA


Setelah pengetua SMK Nasihangit tidak berpuas hati dengan jawapan yang ditulis oleh para pelajar di entri AKIBAT TAK BAGI MENIRU, peperiksaan ulangan tanpa meniru dilakukan sekali lagi. Hasilnya, para pelajar kali ini lebih kreatif. Lihat jawapan mereka kat bawah. hahahaha

0 FAKTA BUKAN AUTA


Fakta mengenai seks.. sila klik read more yer.. ;)

2 PENYEKSAAN YANG PALING DASYAT PART 2


Nampaknya, setelah membaca entri nasihangit, PENYEKSAAN YANG PALING DASYAT, cara tersebut telah pun dipraktikkan untuk contest kat bawah ni... ;p

3 PATAH JARI KAKI ??


Korang pernah tak alami kesakitan tersepak dengan bucu almari atau objek besar. Terbaru, artis kita, Almy Nadia turut alami perkara yang sama. Nasihangit doakan semoga Almy cepat sembuh. Namun, korang tahu tak perkara ini sebenarnya telah lama dirancang? Tak percaya? Sila klik read more yer.. ;)

30 July 2011

7 ANAK DIDIK MICHAEL JACKSON


Sape tak kenal Michael Jackson? Boleh dikatakan semua orang kenal dia. Nasihangit nak tanya korang semua antara M.J dengan penari dalam video ni, mana lagi power? hahahaha 

2 GAMBAR PHOTOFIT YANG FAIL PART 3


Setelah mengeluarkan entri gamabar photofit yang fail selama dua siri berturut-turut. Kini, kembali pula trilogy iaitu part 3. Jom ushar kat bawah yer. =)


1 MELENTUR BULUH BIARLAH DARI REBUNGNYA PART 2


Setelah part 1 berjaya, kali ini muncul pula part 2. Apa perasaan korang tengok anak jiran umur 3 ~ 4 tahun tengah main-main lepas tu korang tegur dia. Last-last, budak tu bagi reaksi macam kat bawah.. 


2 AKIBAT TAK BAGI MENIRU


Sebelum ni nasihangit pernah keluarkan entri cara tak nak bagi tiru dekat DILARANG MENIRU. Namun, akibat membuat larangan macam tu, inilah hasil kertas jawapan para pelajar tersebut :


1 ADA UDANG DISEBALIK MEE


Entri ini bukan berkaitan dengan makanan pun, saje letak gambar kat atas nak bagi kena dengan tajuk. Nasihangit nak minta korang semua untuk meneliti gambar-gambar yang ada kat bawah ni.. 

29 July 2011

6 COMELNYER ;)


Tadi nasihangit tengah layan video untuk dijadikan bahan dalam entri nasihangit. Entah macam mana, nampak link ni. Pergh, layan budak comel ni nyanyi.. ;) Apa pun, kat bawah ni lagu yang dinyanyikan oleh penyanyi sebenar.. dua-dua best.. 

4 FIKIR MASAK-MASAK


Korang rasa menyampah nak naik lrt selepas tengok game bolasepak kat Stadium Bukit Jalil? Nasihangit rasa korang mungkin akan lebih bersyukur naik lrt kat Malaysia berbanding dekat Jepun. Kenapa ? Read more yer. =)

7 DILARANG MENIRU


Nasihangit tak sangka ada jugak tools untuk elakkan para pelajar meniru semasa menjalani exam macam kat atas. Sekolah mana lah ni? Maybe pengetua sekolah tu butthurt sebab peratusan pelajar meniru lagi tinggi daripada peratusan pelajar yang lulus ujian. hahahaaha ;D

3 SURATAN ATAU KEBETULAN


Kadang-kadang apa yang berlaku dalam dunia ni nampak macam kebetulan berlaku. Itulah perancangan maha sempurna oleh Illahi. Perkara sama turut berlaku untuk penjenayah yang dibawa ke balai. Baju yang dipakai oleh mereka macam kebetulan pula ketika hari mereka ditanggap. ;)

0 KALAHKAN DARTH VADER



Sebagaimana korang semua tahu, Darth Vader mempunyai kuasa fizik yang power macam video kat atas. Meskipun nasihangit tak layan star wars, karekter Darth Vader amat diminati oleh nasihangit. Namun, korang tahu tak macam mana nak overcome mind power si Darth Vader ni? Nasihangit ada caranya. Macam biasa, sila klik read more yer. ;) Tak surprise la klu dah reveal dekat homepage. hehehe


28 July 2011

13 REKOD KUCING TERPANJANG


Agak-agak korang, kucing jenis apa yang mempunyai rekod badan paling panjang? Kucing siam kah? Kucing parsi kah? Kalau korang nak tahu.. jawapannya ialah kucing kat bawah ni.. ;)

1 MOTIVASI UNTUK BERSENAM


Setiap orang perlukan motivasi untuk bersenam macam nasihangit. Kalau tak de kawan yang nak jogging, nasihangit pun tak akan pergi. Kaum perempuan harus bersyukur sebab ada jer sokongan moral daripada kaum lelaki untuk mereka seperti gambar kat atas. LOL. 


So, korang rasa lebih bersemangat atau tak? hehe ;)

27 July 2011

15 JIRAN YANG BAIK


Semua orang kalau boleh nak dapatkan jiran tetangga yang baik dan peramah. Tapi, kat bawah, jiran ni terlampau ramah la pulak. ;) 


8 CONTEST JIJIK PART 2


Sebelum ini nasihangit pernah keluarkan entri contest tahan rasa jijik. Kali ini kembali pula part 2. Sila klik read more yer. ;)



3 CUACA PANAS ???


Sekarang ni kita semua tahu cuaca di Malaysia begitu panas. Tapi tak kan korang sanggup buat macam kat bawah ni.. LOL. ;p


3 PROSES TERJADINYA KISMIS


Tipu kalau korang cakap tak pernah makan buah kismis. Namun korang tahu tak macam mana proses kejadian buah kismis ni? Buah kismis berasal daripada buah anggur yang dikeringkan. Sila klik read more untuk melihat proses kejadian kismis dari anggur ke kismis. ;)


26 July 2011

4 IKLAN KERETA YANG AWESOME



Simple tapi gempak. ;)

7 SALAH ORANG


Korang pernah tak tersilap tuduh atau pukul orang? Kalau belum pernah, jom layan gambar kat bawah. LOL. 


9 KBKK


Wah, berketul-ketul dada penyangak ni. LOL. ;D

5 FOOD PACKAGING YANG AWESOME




Cara pembungkusan makanan atau minuman menjadi salah satu faktor untuk nasihangit beli sesuatu produk jenis ini. Nasihangit rasa Jepun memang terkenal dengan kreativiti diorang. Korang macam mana? Sila klik read more untuk lihat pembungkusan makanan yang lebih WOW. ;) 

2 GAMBAR PHOTOFIT YANG FAIL PART 2


Sebelum ini nasihangit pernah keluarkan entri yang sama di sini. Kali ini, bertambah lagi gambar yang fail. Sila klik read more yer. ;)

25 July 2011

4 BUAT HAL DENGAN COACH


Korang pernah dengar tak pepatah, "jangan gigit tangan orang yang memberi makan" ? Kalau nak lebih faham, korang translate ikut bahasa omputih. Confirm pernah dengarlah. hehehe. Itu perkara yang berlaku dekat pemain bola ManCISSter Siti, Mario Balotelli. Mamat tu dah berpeluang untuk score gol. Tapi, oleh sebab kebangangan yang melampau dan budget nak score gol lawa, mamat ni kena tukar. Kalau gol tak apa, ni ke laut. Sila klik video untuk lebih review aksi bangang pemain ini. LOL.

9 PHOTOBOMB VERSI BINATANG


Korang semua mesti dah biasa edisi photobomb versi manusia. Kali ni nasihangit bawakan photobomb versi binatang pulak. Erm, binatang pun tahu enterframe jugak. LOL. ;D


2 REVENGE UNTUK SI PHOTOBOMBER


Korang pernah dengar tak istilah photobomb? Bagi sesiapa yang belum tahu, photobomb ialah masuk secara mengejut dalam gambar. Macam korang tetiba kacau member korang posing la.. hehe. Namun, kali ini nasihangit ingin tunjuk revenge untuk si photobomber ini. Sila klik kat bawah ..  ;)

7 MENANGIS SEBAB TAK NAK KAHWIN



Budak menangis sebab diajak kahwin oleh perempuan? Boys pun tahu kalau kahwin dah tak dapat enjoy lagi. Jiwa lelaki yang dah berkahwin terserlah. LOL.

24 July 2011

3 MC DONALD DI PAKISTAN


Agak-agak korang customer sanggup tak masuk untuk beli GCB? hahaha

1 KBKK


Tahukah korang apa itu KBKK? KBKK ialah singkatan kepada Kemahiran Berfikir Kritis dan Kreatif. Jadi, nasihangit nak minta kecekapan KBKK korang untuk menyatakan apa yang tak kena dengan gambar kat atas. heheheehe

2 MAKE UP YANG SENGAL


Nasihangit tak nafikan solekan membantu pompuan nampak lebih cantik menarik dan menawan. Namun, kaum hawa harus ingat,  solekan pun mesti kena ada cara. Kalau tak, jadi macam pompuan kat bawah ni. LOL

4 STARING CONTEST


Korang pernah tak main game tenung? Syarat dia mudah je, siapa berkelip mata atau pandang arah lain selain mata lawan dikira kalah. Game masa kecik-kecik yang amat menyeronokkan. Namun, hati-hati main game ni sebab kena tengok temapat dan masa juga. Kalau tak, jadi macam mamat dua orang kat bawah ni... 


23 July 2011

13 PRANK ORANG YANG BERKHALWAT DI HOTEL


Berkhalwat dalam hotel dengan bukan muhrim ibarat dah jadi kebiasaan buat mereka yang tewas dengan godaan syaitooon. Hal ini boleh dibendung lebih awal jika pihak Jabatan Agama Negeri mengamalkan tutorial yang nasihangit bakal cadangkan ini.. 


1 ANAK EMAK PART 2


Sebelum ini, nasihangit pernah mengeluarkan entri anak emak. Kini, entri sequelnya dah kembali. hahaha. Comel jer bayi tu tido dekat riba mak dia. Namun, jangan korang buat macam ni pula untuk 30 tahun akan datang..

2 RASAI MAGIK HARRY POTTER


Harry Potter, nasihangit minat movie tu. Antara scene yang menarik dalam Harry Potter adalah gambar dan paper mereka boleh bergerak. Namun, bukan itu sahaja keistimewaan citer Harry Potter. Sila klik read more untuk lebih magik..

8 JANGAN HINA ORANG GEMUK


Orang kat luar sana kadang-kadang suka bersikap double standard terhadap orang sihat atau gemuk. Tahukah anda bahawa orang gemuk juga turut mempunyai perasaan. Tambahan pula tak semestinya hari ini korang kurus dan esok sama, buktinya orang kurus boleh gemuk sekejap saja. Sila klik read more untuk lihat transformasi dari kurus ke gemuk.. 

22 July 2011

1 ADEGAN SENGAL POLIS KEJAR PENJENAYAH


Adegan sengal polis mengejar penjenayah. Kalaulah ada polis macam ni kat Malaysia, memang nasihangit tak tau lah nak kata apa. LOL. ;)

18 AKIBAT MERABA


Korang rasa apa yang tindakan yang sepatutnya diberikan kepada kaki raba a.k.a pervert? Di China, terdapat hukuman yang OMG untuk mereka yang kantoi meraba, sila klik read more. ;)

2 UPGRADE NOTEBOOK MENJADI MACBOOK


Anda kini tidak perlu lagi berbelanja besar untuk mendapatkan MacBook. Bermodalkan serendah 50 sen, anda mampu menaiktaraf notebook anda. Bagaimana? Nasihangit ada jalan penyelesaiannya. Sila tekan read more... 

1 TERLALU OBSES


Perkhidmatan security yang terbaik.. hahahaaha

3 CARI BENDA YANG TERSEMBUNYI


Adakah mata korang setajam helang di vista angkasa? hehehe

6 ANAK EMAK


Badan dah macam bouncer kelab malam, tapi anak emak rupanya. hehehe ;)

1 FOREVER ALONE


Bolehkah adik-adik mencari apa perbezaan gambar di atas? Forever alone. LOL. Kita yang beragama Islam jangan ikut ye, maksiat. ;)

2 GAMBAR FOTOFIT SUSPEK YANG FAIL


Pasti korang masih teringatkan lagi kes yang pernah menggemparkan Malaysia iaitu Acid-man. Lagi malang, Acid-man bukan membantu penduduk Malaysia menangani pembuangan asid ke dalam sungai tetapi menyimbah muka golongan hawa dengan cecair asid. Sampai sekatang, nasihangit pun tak tahu apa perkembangan terkini tentang kes ini. Gambar kat atas merupakan fotofit suspek. Namun di US, gambar fotofit kadang-kadang tidak membantu menangkap penjenayah yang sebenar. Buktinya, sila tengok gambar kat bawah : 

21 July 2011

2 KALAU DAH BANGANG MEMANG TAK KE MANA


Erm, nasihangit pun speechless melihat gambar kat atas ni. Memanglah heater, tapi janganlah pakai gas. WTF.

0 PENGGUNAAN HIGHLIGHTER


Highlighter memang berguna masa exam untuk memudahkan kita menghafal serta menunjukkan priority text tersebut. Namun, kalau macam gambar kat bawah ni, boleh digunapakai ke?

5 PENYEKSAAN YANG PALING DASYAT


Nasihangit rasa inilah cara penyeksaan yang paling dasyat + jijik. hahaha

20 July 2011

1 SEBELUM MEREKA MENJADI ARTIS HIP-HOP



Pergh, manis je senyuman Usher. LOL.

6 PRODUK BISKUT YANG AWESOME DARI JEPUN

Jepun memang kreatif dalam segala aspek. Sehinggakan biskut pun mereka mempromosikan dengan baik untuk menarik minat pembeli. Sila klik read more..

07 July 2011

5 COSPLAY YANG KANTOI


3 HANYA DI JEPUN

Kalau sebut jer tentang Jepun pasti korang semua teringat dengan ciptaan mereka yang dasyat. Namun, terdapat juga rekaan mereka yang amat LOL. Jom layan...

1 MUKA LANGSI, TAPI ....


Fail la mamat ni. hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...