JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

03 August 2011

6 PERUT BULAT MACAM MENGANDUNG


Pelik tetapi benar!! Itulah yang terjadi kepada remaja berusia 23 tahun di England bernamaa Kerri Dowdswell. Yang peliknya, perut si Kerri ni akan mengembung apabila menjamu selera sehingga orang luar tengok dia pun ingat dia ni mengandung. Perut dia akan kembali normal setelah beberapa jam. Doktor sendiri buntu nak menyelesaikan masalah Kerri malah segala ujian telah pun dijalankan namun gagal menemui puncanya. Itulah kuasa Allah S.W.T. ;) Sila teruskan bacaan untuk lebih gambar sebelum dan selepas makan..

10 BILA SI IBU TERLALU KREATIF


Kalau tengok balik makanan yang dipack oleh si ibu, terasa sayu plak hati nasihangit. Begitu besar pengorbanan seorang ibu untuk pastikan anaknya makan bekalan makanan terutama sayur. Fuh, comel plak nasihangit tengok. Tak jadi nak makanlah, simpan letak dalam frame. hahaahaha ;D

2 HAIWAN PUN ADA WAKTU KERJA


Siapa kata manusia jer ada waktu kerja yang mereka harus ikut. Haiwan pun ada gak. Nasihangit rasa lepas korang tengok kat bawah, confirm minda korang akan lebih terbuka. Hahahahaha ;D

45 PERTUKARAN PERIUK NASI


Kali ini nasihangit ingin berkongsi trafik bersama-sama mangsa nasihangit. Sesiapa berminat sila tinggalkan link beserta gender sebab nasihangit akan kelaskan korang dengan dua kategori iaitu BLOG JEJAKA HANGIT dan BLOG AWEK HANGIT seperti yang terdapat kat bottom blog nasihangit. Contohnya macam ni: 

Nama blog : Footballcrazie
Url : http://footballcrazie.blogspot.com/
Gender : Jejaka

Ha, senangkan? Jangan lupa masukkan link nasihangit kat blog korang jugak. Setuju tak? Hehehe  ;)

4 PEMBEDAHAN PLASTIK


Dalam Islam, pembedahan plastik adalah haram kerana mengubah ciptaanNya. Kalau ia bertujuan untuk tujuan kesihatan, ia diharuskan. Contohnya macam pembedahan sumbing bibir. Meskipun orang tahu bahawa pembedahan plastik amat menyakitkan, kenapa mereka masih mahu teruskan pembedahan ini? Ini kerana hasilnya yang awesome. Berikut adalah wajah pelanggan sebelum dan selepas pembedahan dilakukan..

11 TUTORIAL PONTENG KELAS


Nasihangit rasa dah tak releven kalau bagi alasan kat lecturer tak datang kelas sebab gastrik, tayar bocor, motor tak boleh nak start dan sebagainya. Apa kata kalau korang ponteng kelas pastu keesokan harinya datang dengan tangan yang luka seperti tutorial yang bakal nasihangit tunjuk kat bawah. Confirm dapat cuti lagi. hahahaha

0 FAKTA TENTANG PAYUDARA


Di bulan puasa ini, apa kata kita tambahkan ilmu sikit daripada tambahkan dosa. hehehe ;p Entri yang dikeluarkan oleh nasihangit bertujuan untuk pendidikan yer.. hehehehe ;)

2 GEMUK KE KURUS


Nasihangit pernah keluarkan entri Jangan Hina Orang Gemuk. Ini kerana orang gemuk pun boleh jadi kurus dan orang kurus boleh jadi gemuk. Kali ni nasihangit tunjukkan perubahan daripada orang gemuk jadi kurus.

2 DAH BESAR BAYI NI


Bagi kipas susah mati Nirvana mesti pernah tengok cover album ni kan? Nama bayi ni ialah Spencer Elden dan dia digunakan untuk cover album "Nevermind" lebih kurang 20 tahun yang lalu. Parents dia dibayar RM680 waktu itu. Sekarang, beliau kembali dengan foto yang sama dengan tempat yang sama.. hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...