JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

25 July 2011

4 BUAT HAL DENGAN COACH


Korang pernah dengar tak pepatah, "jangan gigit tangan orang yang memberi makan" ? Kalau nak lebih faham, korang translate ikut bahasa omputih. Confirm pernah dengarlah. hehehe. Itu perkara yang berlaku dekat pemain bola ManCISSter Siti, Mario Balotelli. Mamat tu dah berpeluang untuk score gol. Tapi, oleh sebab kebangangan yang melampau dan budget nak score gol lawa, mamat ni kena tukar. Kalau gol tak apa, ni ke laut. Sila klik video untuk lebih review aksi bangang pemain ini. LOL.

9 PHOTOBOMB VERSI BINATANG


Korang semua mesti dah biasa edisi photobomb versi manusia. Kali ni nasihangit bawakan photobomb versi binatang pulak. Erm, binatang pun tahu enterframe jugak. LOL. ;D


2 REVENGE UNTUK SI PHOTOBOMBER


Korang pernah dengar tak istilah photobomb? Bagi sesiapa yang belum tahu, photobomb ialah masuk secara mengejut dalam gambar. Macam korang tetiba kacau member korang posing la.. hehe. Namun, kali ini nasihangit ingin tunjuk revenge untuk si photobomber ini. Sila klik kat bawah ..  ;)

7 MENANGIS SEBAB TAK NAK KAHWIN



Budak menangis sebab diajak kahwin oleh perempuan? Boys pun tahu kalau kahwin dah tak dapat enjoy lagi. Jiwa lelaki yang dah berkahwin terserlah. LOL.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...