JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

24 August 2011

5 PELIK TETAPI BENAR


Korang tahu tak babi tak berpeluh? Kalau tak tahu, jom layan fakta yang agak baru kita dengar tetapi benar. ;)

4 PENGEMIS DI AMERIKA


Bulan puasa ni nasihangit tengok ramai yang gunakan kesempatan untuk bersedekah. Alhamdulillah, baguslah kalau macam tu. Lagi pun kesian juga nasihangit tengok peminta sedekah dekat Malaysia ni. Namun, kalau yang sihat walafiat memang nasihangit tak bagi la. Kat Amerika pula pelbagai cara kreatif diorang pakai untuk menarik orang bersedekah. Sila teruskan bacaan yer. ;)

5 TROLL BUDAK-BUDAK DI PAGI RAYA


Raya dah nak dekat, tapi nasihangit kecewa sebab nasihangit dah masuk golongan tak layak dapat duit raya. Huhu. :( Tapi tak apa, kali ni nasihangit nak tunjuk tutorial macam mana nak kenakan budak-budak yang aktif mencari mangsa time berhari raya nanti. Hahaha :D. Sila teruskan bacaaan yer.

3 SAYA GAY TAPI SAYA OK. WTF!!


Korang marah kawan korang gelar korang gay sebab tak suka bersukan? Jangan ambik hati sebab kat bawah ni lagi teruk. Hahaha :D

1 CARA HIDDEN FILES YANG AWESOME


Korang ada gambar atau video yang pelik-pelik mahu disorokkan tanpa pengetahuan orang lain? Dah selalu kantoi dengan cara windows hidden file tu? Apa kata korang cuba tutorial daripada nasihangit ni. Berkesan 100%. :)

1 FAKTA TENTANG WARNA

Jom kita selongkar apa makna setiap warna dari segi mental. Hahaha :D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...