JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

12 October 2011

0 DILEMA AHMED THOSIF

Sila beri perhatian terhadap cerita sebenar Ahmed Thosif yang menyentap kalbu ini.. 

0 SAAT MANIS FOREVER ALONE


Akhirnya, forever alone dah tahu mana tempat dia nak lepak cari kawan. Hehehe ;D

2 MISTERI NUSANTARA


Apa dia ek?? Muahaha :D

8 MAKAN MAKANAN YANG DIKENCING SEJAK DULU LAGI


Pertama sekali, nasihangit nak minta maaf dengan tajuk entri yang ntah pape dekat atas tu. Ni sebab nasihangit terkesima dengan pendedahan eksklusif ini. Korang mesti pernah makan mee segera dalam cup bukan? Namun, korang tahu tak bahawa korang telah makan makanan yang dikencing? Tak percaya, sila teruskan bacaan.

13 (NSFW) UJIBAKAT BINTANG PORNO THAILAND 2011


Korang ingat kerja halal je ke kena interview? Rupa-rupanya, dekat Thailand, nak jadi bintang porno pun ada interview. Ish,ish,ish. Teruk dah dunia zaman sekarang. Sila teruskan bacaan untuk melihat wajah-wajah bakal pelakon filem porno negara jiran kita ini. :D

0 BOLEH TUJU LAGU?


Nasihangit tak sangka, tengah berperang pun still mamat tu boleh ceriakan kawan-kawan dia dengan lagu. Erm, boleh nasihangit tuju lagu? Muahaha :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...