JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

24 June 2011

3 DULU, KINI DAN SELAMANYA

Korang rasa dua tahun lagi macam mana keadaan anda? Makin gemuk? Jom, kita layan gambar gadis2 dari kurus ke montokkkkk... hahaha

5 PENDAKAP GIGI AKA BRACES


Korang mesti pernah tengok orang pakai pendakap gigi aka braces kan? Dah macam robocop nasihangit tengok. Tapi  tak ape sebab untuk tujuan penyusunan gigi serta mengembalikan keyakinan diri. Namun, pernah ke korang tahu macam mana gigi yang lari alignment boleh ikut litar balik? Jom layan gambar format GIF kat bawah ni..

5 IBU BAPA YANG FAIL

Kanak2 ibarat kain putih, ibu bapa yang mencorakkannya. Tapi kalau corak yang parent cacah atas kain putih tu buruk macam mana? Layan gambar parent yang fail mendidik anak2 mereka....


4 PERADUAN : TEKA SIAPA BANGANG?



Jom sertai kontest, teka siapa bangang? 


Nasihangit rasa tiga-tiga bangang. Tiang pun boleh buat gaduh. hahaha

5 KEGUNAAN KAWAN

Dalam hidup ini, kita perlukan kawan untuk menolong serta membantu kita dikala senang dan susah. Namun, kalau kawan sentiasa buat prank kat kita, macam mana? Layan gmbr kat bawah... huhuhuhu..



Aduss,bleh patah tulang belikat ni. haha

3 KOLEKSI PISTOL DAN SENJATA YANG AWESOME part2

Jom kita layan pistol yang lagi awesome ..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...