JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

10 September 2012

1 OMG!! GILA BAWANG


Nasihangit rasa buat 3 kali kenduri kahwin pun belum tentu habis lagi kesemua bawang ni. Hahaha ;3

0 LAWAK! GARA-GARA BUAT VIDEO PARODY GANGNAM STYLE DI TEMPAT KERJA, MEREKA DIPECAT


Nasihangit tak tahu nak tag entri ni kesian atau lawak sebab itulah yang berlaku. Di California, Amerika, 14 orang lifeguard telah dibuang kerja kerana merakam video parody Gangnam Style. Menurut majikannya, mereka dipecat kerana menggunakan pakaian uniform dan tempat kerja sebagai lokasi penggambaran. Ini jelas sekali menentang peraturan syarikat iaitu menggunakan kemudahan di tempat kerja untuk kepentingan peribadi. Kesian. ;3 Apa pun, jom kita layan video parody Gangnam Style mereka ini. Hehehe ;3

0 ADAKAH ANDA MEMBUKA PEK GULA DENGAN BETUL?


Nasihangit berani cakap ramai orang tak tahu membuka pek gula dekat atas ni dengan cara betul dan efektif termasuk nasihangit sendiri. Nak tahu cara sebenar? Sila teruskan bacaan. Hehehe ;3


9 OMG!! KARI NGERI!! BILA MAGIK BALING KAPAK TAK MENJADI PENONTON JADI MANGSA


Ngeri!! Awek ini membuat kesilapan paling berharga dalam hidupnya apabila secara sukarela mahu terbabit sama dalam menjayakan aksi silap mata ini. Tatkala orang lain takut nak jadi sukarela, amoi ni tanpa berfikir panjang angkat tangan mahu jadi targetman. Hasilnya...

AMARAN: Entri ini amat ngeri dan berkesudahan dengan otak pecah dan darah yang banyak. Tak sesuai untuk ibu mengandung atau orang lemah semangat.

1 JOM BERKENALAN DENGAN AWEK HOT BERNAMA TICA


Mari berkenalan dengan awek hot yang bernama Tica ni. Apa? Tak hot pun? Lepas korang teruskan bacaan korang akan tahu betapa hot nya si Tica. Hehehe ;3

2 2 HARI KALAU DUIT DITELAN ATM, 5 MINIT KALAU ATM TERLEBIH BAGI


Suatu hari di China, En. Ding mendeposit wang dalam ATM, sebanyak 10,000 yuan bersamaan RM4906 telah ditelan oleh mesin deposit tersebut. Tanpa berlengah, beliau menghubungi orang bank menjelaskan masalahnya. Orang bank tersebut meminta dua hari untuk memproses dan mengembalikan wang tersebut kepadanya. Tak puas hati dengan jawapan tersebut, En. Ding sekali lagi menghubungi pegawai bank tersebut dengan menggunakan nombor telefon yang berlainan. Kali ini dia berpura-pura bagitau mesin ATM terlebih keluarkan wang. Dalam masa 5 minit sahaja, wakil pihak bank datang ke tempat kejadian untuk mendapatkan lebihan wang tersebut.

Kemudian, En. Ding perli wakil bank tersebut beritahu kalau nak ambil wang terlebih bukan main cepat lagi, kalau nak pulangkan wang, bukan main lama. Wakil pihak bank tersebut menjawab bahawa duit yang tertelan itu masih selamat kerana berada dalam mesin deposit. Manakala wang yang terlebih tu akan menjejaskan keselamatan tunai.

Macam mana situasinya di bank Malaysia pula? Korang ada pengalaman tak? Cer citer, cer citer. Hehehehe ;3

1 MYTH BUSTED!! KENAPA WANITA MANDI LAMA BERBANDING LELAKI


Akhirnya segala misteri terjawab. Betul jugak. Hahahaha ;3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...