JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

30 April 2013

0 LAWAK!! SERONOKNYA KE TAMAN PERMAINAN


Budak ni nampaknya begitu enjoy dapat bersiar-siar ke taman permainan. Hehehe ;3

0 WTF!! FESYEN TOMATO


WTF!! Fesyen manggis, betik, pisang, dan sawi coming soon!! Hahaha ;3

2 NSFW!! WAJAH ASAL PLAYMATE OF THE YEAR TANPA MEKAP


Semua tahu bahawa mekap adalah senjata utama wanita. Termasuk juga buat gadis-gadis majalah Playboy.

0 BANGUN PERGI KERJA, WOI!!


Mana tumpahnya kuah sate kalau tak ke atas sate tu sendiri. Hahaha ;3

29 April 2013

1 GELAS AIR FOREVER ALONE


Kalau korang ada kawan yang kesepian, bolehlah bagi gift ni dekat mereka. Hehehe ;3

28 April 2013

0 MESIN UJI KEBODOHAN ANDA


Siapa yang guna mesin ni memang bodoh tahap gaban la. Termasuk mereka yang menggunakan mesin tilik nasib tu. Hahaha ;3

0 BASIKAL PORTABLE


Best!! Senang untuk disimpan dalam rumah. Jimat ruang dan mudah nak dibawa ke mana-mana.

1 PENUNGGANG MOTOR SEKSI TAKTIK TERBARU RAIH UNDI PRU13


Seksi gila abang kita ni? Hahaha ;3

0 IQRA'


Sebab tu orang Asia ni pandai-pandai sebab mata sepet. Semua boleh nampak. Hahaha ;3

0 INFORMASI BERGUNA BUAT PENGGUNA PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN


Informasi yang berguna bagi mereka yang tak tahu apa makna setiap jalur di pek pembungkusan barang-barang macam ni. Hehehe ;3

0 GEMPAR!! MARIO BALOTELLI MENGALAMI KEMALANGAN JALANRAYA


Erk, keadaan Mario Balotelli tak ada apa-apa kecederaan. Cuma kereta tersebut yang parah. Hahaha ;3

0 JANGAN TINGGAL DAKU


Comel kucing ni. So, kawai. Hehehe ;3

0 PENCEMARAN AIR LAUT YANG TERUK DI SYDNEY AUSTRALIA


Patutlah tercemar, ini puncanya. Hahaha ;3

27 April 2013

0 JANGAN SENTIASA BERIKAN KOMITMEN 100 PERATUS


Kalau darah pun korang nak derma 100%, habislah korang. Hehehe ;3

0 URGENT!! RUMAH UNTUK DIJUAL


Sesiapa nak beli rumah ni? Murah sahaja. Panorama yang indah di atas bukit. Berminat? Sila PM nasihangit. Hahaha ;3

26 April 2013

0 WTF!! IT'S A BIRD...IT'S A PLANE...NO IT'S SUPERJEWS


Loser gila budak ni. Hahaha ;3

0 OMG!! CUBIT SIKU KANAN, SIKU KIRI KANAN TAK RASA APA-APA


Cuba korang cubit sekuat hati kulit dibawah siku. Pasti tak sakit. Lepas tu cubit bahagian lain pula. Macam mana? UNBELIEVABLE? Just believe it or not. Hahaha ;3

1 OMG!! BURGER MCDONALDS YANG BERUSIA 14 TAHUN


Satu hari, David ingin menunjukkan kepada rakannya bahawa burger McDonalds tak akan reput jika disimpan selama 30 hari. Namun, masa 30 hari tersebut bertukar menjadi 2 tahun apabila dia lupa dimana dia letak burger tersebut. Akhirnya, David menyimpan burger itu sampai hari ini menjadikannya berusia 14 tahun. Nak tahu macam mana rupa burger McD tu?

0 TIPS TENTUKAN JANTINA KUCING


Letak je kucing kat dada lepas tu tengok mimik muka kucing. Ni confirm kucing jantan. Hahaha ;3

25 April 2013

0 COMEL! MALASNYA BANGUN MANDI PAGI


Comel kucing ni. Hahaha ;3

24 April 2013

0 TUTORIAL! CARA MUDAH UNTUK BUAT WANITA TERHARU


Orang kata kalau nak tambat hati wanita, kita kena sentuh hatinya. Jadi, untuk entri kali ini nasihangit akan ajar cara mudah dan ringkas untuk mengharukan hati wanita. Ambil nafas dalam-dalam yer.. Hehehe ;3

0 SEMPOI!! PEDAL KERETA YANG HARUS JPJ GUNAKAN MASA UJIAN MEMANDU


Kreatif!! Senang dan mudah difahami oleh golongan noobs masa belajar memandu macam nasihangit. 

p/s: Nasihangit dah dapat lesen yer. Amatur la ni. Hehehe ;3

0 DILEMA PELAJAR IPTA DAN IPTS ZAMAN SEKARANG


True story, cikgu!!

0 OMG!! LAYANAN KELAS A+ BUAT PENGGANAS ISLAM DI ARAB SAUDI


Percaya atau tidak, di Arab Saudi terdapat satu pusat pemulihan untuk pengganas/pelampau Islam. Apa yang lebih menarik, pusat ini menyediakan fasiliti yang serba moden buat penghuninya. Pusat ini dilengkapi dengan rawatan spa, kolam renang, bilik tv, gimnasium, sesi kaunseling dan macam-macam lagi. Kebanyakan penghuni di sini terdiri daripada militan Al-Qaeda. Jom, kita tinjau. Hehehe ;3

1 CARI PERBEZAAN ANTARA DUA GAMBAR


Nasihangit keliru yang mana satu ulat beluncas? Hehehe ;3

0 MEMERANG GENGSTER


Kurang ajar betul memerang ni. Hehehe ;3

0 INGATLAH ORANG YANG TERSAYANG


Pesanan ini ditujukan khas buat para ibu bapa alaf baru. Jangan satu hari nanti anak korang pula tiada masa untuk menjaga korang sebab sibuk online. Nasihangit tak apa online sebab tak ada anak lagi. Hehehe ;3

0 NSFW!! KUATKANLAH IMANKU


Pakcik yang bawa rakit ni nampaknya tak tergoda langsung dengan awek berbikini dekat atas tu. Namun, hakikatnya...

23 April 2013

3 NSFW!! ADEGAN PANAS DALAM BAS


Adakah korang pernah terlihat aksi pasangan bercinta melakukan perkara tak senonoh di dalam bas? Kalau korang bakal alami, korang kena cegah cepat-cepat sebelum mereka buat perkara luar batasan. Dalam entri ini, nasihangit sendiri alami kes macam tu. Maka, nasihangit segera bertindak...

22 April 2013

0 KREATIF!! AIR TENAGA DRAGON BALL


Dengan bantuan Maharaja Dewa Kaio, air tenaga Dragon Ball kini boleh didapati di Jepun. Berharga RM3.36 setiap satu, air minuman tenaga ini mengandungi gabungan 7 vitamin iaitu vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, vitamin C, niacin dan asid pantothenic. Tin ini mengandungi outfits Son Goku, Son Gohan, Piccolo, Vegeta, Trunks, Frieza, Cell, King Kai, Super Saiyan Goku.

0 WTF!! JOM MAKAN NASI GORENG MCDONALDS


Adakah korang pernah alami masalah nak mula makan apa dulu bila order set makan di McDonalds? Jangan risau sebab di Jepun, mereka mempunyai resepi untuk selesaikan masalah korang ini. Berterima kasih kepada teknik masakan Takikomi Gohan. Nak tahu macam mana nak sediakannya? Sila teruskan bacaan. Hehehe ;3

0 WTF! JANGAN BUKA SUBTITLE MASA TENGOK GAME TENNIS


Sarikata yang tak memberi apa-apa informasi. Buat semak je. Ingatkan beli DVD cetak rompak je jadi macam ni? Hahaha ;3

0 SEMPOI!! TAYAR BASIKAL LAGI HEBAT


Nasihangit mesti siasat syarikat mana yang keluarkan tayar basikal ini. Awesome!!! Hehehe ;3

0 HARI KE-23, MEREKA MASIH TIDAK SEDAR SIAPA SAYA


Ada sesuatu yang tidak kena. Hehehe ;3

21 April 2013

0 SHADOWBOMB TERBAIK


Aduh, fail la.. Hehehe ;3

0 OMG! KUCING PEMBUNUH


Apakah salah tuan dia? Mungkin lambat memberi makan kot. Hahaha ;3

2 MAAFKANKU SAHABATKU


Nasihangit percaya, kita semua ada kawan yang berperangai macam ni. Hehehe ;3

0 LAWAK! JOGGING KUAT SANGAT


Kesian dekat akak kita ni.. hehehe ;3

0 NSFW! CYBERSEX 2.0 OLEH DUREX


Syarikat pembuat kondom terbesar dunia, Durex, kembali lagi dengan inovasinya yang tersendiri buat pasangan yang tinggal berjauhan. Hehehe ;3

20 April 2013

0 OMG! JANGAN TIRU AKSI INI, ITU PUN KALAU KORANG DAPAT BUAT!


Macam mana? Tirulah kalau korang hebat sangat. Hahaha ;3

1 OMG! CONTOHILAH SULTAN KELANTAN


Sultan negeri mana yang boleh lawan Sultan Kelantan? Berjiwa rakyat. Alhamdulillah. ;3

0 NSFW! DEDAH DADA DEMI RAIH UNDI


Erk, seksi tak? Hahaha ;3

19 April 2013

0 MANA LAGI HENSEM?


Nasihangit rasa dua-dua sama hensem. Hahaha ;3

0 MESEJ PADU PIHAK MASJID BUAT SI PENCURI


Kalau para pencuri ni tak insaf lagi tak tau lah apa nasihangit nak kata? Hahaha ;3

0 NSFW! TEKO UNTUK WANITA GILA SEKS


Nasihangit tak galakkan pembaca yang berhati mulia membaca entri ini. Hehehe ;3

0 BERTUAH PUNYA MAK


Eloklah sangat. Nanti bila dah besar, jangan salahkan anak pula jika buat benda yang sama dekat mak dia. Hehehe ;3

18 April 2013

0 BUDAK GENIUS MALAYSIA LAHIR LAGI


Bukan main selesa lagi posisi adik kita ni? Hahaha ;3. Moga menjadi orang yang berguna di masa hadapan. Insyaallah. ;3

0 LAWAK! KENA TIPU HIDUP-HIDUP


Komik lawak yang cukup kena dengan kehidupan kita. Layan. hehehe ;3

0 OMG! EVOLUSI GRAFIK PERMAINAN VIDEO GAME DARI DULU SAMPAI SEKARANG


Masihkah korang ingat permainan video game pada 20 tahun yang lepas? Waktu itu, game video tape, Gameboy dan PC cukup popular. Kini, semuanya dalam kenangan. Jom kita tengok apa perbezaan game dulu dan sekarang. ;3

0 CHEWING GUM YANG DILARANG MAKAN


Kenapa dilarang? Korang fikirlah sendiri. Hahaha ;3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...