JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

03 January 2012

1 HARGAILAH HIDUP ANDA

Korang bertuah kerana ...



Don't try suicide. :)

0 MADE IN CHINA


Nasihangit rasa korang faham apa mesej yang nasihangit nak sampaikan dekat sini. Boleh dikatakan setiap penjuru rumah kita ada barangan buatan China. Kalau tak percaya, korang boleh semak sendiri. Hehehe :)

0 BADANG GAGAH PERKASA


Selamba jer dua orang askar ni angkat kapal terbang. Gagah gila. :D

1 PEDULI APA AKU


Mamat ni nampaknya memang tak pedulikan apa orang nak kata. Takpelah, asalkan bahagia. Korang sanggup ke bawa PC ke kedai makan yang ada wifi? Hahaha :D

0 TERSELAMAT DARIPADA SANTAPAN JERUNG


Apa yang nasihangit boleh rumuskan di sini ialah mamat ni cukup bertuah sebab sempat patah balik tepat pada masanya. :)

0 GAME MACAM NI PUN ADA?


WTF!! Dah takde idea ke nak buat game baru? Hahaha :D

0 WARGA EMAS PALING BAHAGIA


Bahagianya orang tua ni dikelilingi oleh awek "hot" sebab tak pakai baju. Hahaha :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...