JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

24 September 2012

0 LAWAK! AWEK KEMARUK GAYA HIDUP GANGNAM STYLE!


100% photoshop!! Nasihangit percaya sangat dengan gambar dekat atas tu. Hahaha ;3

0 GELUNGSUR MAUT!!


Siapa main permainan ni pasti katil di hospital menanti. Hahaha ;3

7 OMG!! SENARAI TOP 10 PENJENAYAH TERKEMUKA DI MALAYSIA SEHINGGA TUMPASNYA MEREKA


Ketika nak update blog pagi tadi, nasihangit tertarik dengan entri yang dikeluarkan oleh Kumbang Jingga berkenaan 10 penjenayah terkemuka Malaysia. Pelbagai jalan cerita yang berlaku dalam setiap suspek ini. Korang dah bersedia? Jom kita kenal mereka ini dan mengambil ikhtibar. ;3

0 WTF!! KU SANGKA AWEK, RUPANYA PONDAN


Sekali tengok, awek ni dah memang cukup untuk membuatkan iman seorang lelaki goyang. Namun, lelaki itu akan mengalami masalah besar sekiranya tertarik dengan awek ini kerana dia adalah seorang PONDAN. Nong Poy adalah seorang model dan pelakon di Thailand. Dia menjalani pembedahan pertukaran jantina ketika berusia 17 tahun. Hasilnya cukup memondankan. Hahaha ;3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...