JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

28 June 2011

1 SPOT THE DIFFERENT !!

Boleh korang tolong Amir cari mana perbezaan dalam gambar semua ni? =D


1 SAAT-SAAT SEBELUM AJAL

Kalau korang berada dalam situasi mana2 gambar ni, apa tindakan korang?


1 MELENTUR BULUH, BIARLAH DARI REBUNGNYA



Patutlah anak2 omputih liar gila, dari kecik lagi dah dilatih. hahaha


1 SERUPA TAPI TAK SAMA

Gambar orang-orang famous amos yang hampir serupa. LOL


3 KUCING YANG PALING BERTUAH



Kalau ingat kucing jer, mesti korang semua suka kan? Comel jer kucing ni. Namun, banyak2 kucing, terdapat kucing yang paling bertuah sebab mendapat layanan istimewa daripada owner. Sila klik read more yer. hahaha



27 June 2011

3 PASANGAN YANG BAHAGIA

Sekarang baru aku percaya cakap orang tua-tua. Kalau laki pendiam, pasangan mesti banyak cakap. Kalau laki rendah, bini mesti tinggi. Kira macam mencukupi antara satu sama lain. Tapi kalau kat bawah ni macam mana?


1 KOLEKSI PISTOL DAN SENJATA YANG AWESOME





Kalau sekarang dah pelbagai jenis pistol dan keluaran ada yang penduduk di Malaysia tak boleh miliki. Dekat barat, mengumpul pistol lama dah jadi hobi. Jom kita ushar sikit pistol2 tu...

8 PERVERT EVERYWHERE


Payah nak cari lelaki yang betul-betul baik hati dan sopan santun dari segi luaran dan dalaman macam nasihangit. ;p Lelaki memang pandai cari peluang pekerjaan. hahaha. Layan ...



1 KENANGAN PERCUTIAN


Biasa kalau korang pergi bercuti, mestilah ada gambar yang korang snap untuk kenangan bukan? Namun, korang kena terus check gambar yang korang tangkap agar gambar tu puas hati. Manalah tahu kena snap balik sebab gambar blur ke, goyang ke.. Kalau pakai kamera digital xde masalah. Yang jadi isu kalau pakai kamera versi filem. Kalau tak, jadilah macam gambar mamat kat bawah ni, lepas dah siap cuci mesti mencarut. hahahaahaa

1 SAINS

Beras ikut alunan gelombang bunyi. Terbaik dari ladang.

1 CARA SEMBUNYIKAN DOKUMEN PENTING



Korang tak perlu upah syarikat security yang korup untuk sembunyikan data berharga korang, cukup dengan ikut tutorial yang aku sediakan kat bawah. hahaha. Cari benda tersembunyi..

25 June 2011

1 TENGOK MUKA DAH TAHU JAHAT

Orang tua dulu2 power, tengok muka bakal menantu dah tau perangai macam mana. Namun, untuk penjenayah kat bawah ni, tengok tattoo dah tau sengal. hahaha




5 SANGGUP KE PAKAI?



Kalau di Malaysia, tempat berhadas kecil ni ada lam toilet. Target ke dinding. hahaha Namun, kalau kat gambar kat bawah ni, sanggup ke korang? Segan siot. Budak kat bawah ni tengok korang kencing berdiri pun jijik. hahaha

3 POMPUAN GAMERS



Nasihangit cukup suka tengok perempuan power main game RPG atau bolasepak. Tambah pulak kalau pompuan tu lawa. Tapi, jangan la macam kat bawah ni. hehe :D

1 APE KE BANGANG PEROMPAK NI..

Kita biasa tengok perompak di barat yang sentiasa target kedai 24/7. Namun, ada jugak perompak sengal macam ni..



Tunggu polis datang jemput makan kenduri kat balai yer. hahaha

24 June 2011

3 DULU, KINI DAN SELAMANYA

Korang rasa dua tahun lagi macam mana keadaan anda? Makin gemuk? Jom, kita layan gambar gadis2 dari kurus ke montokkkkk... hahaha

5 PENDAKAP GIGI AKA BRACES


Korang mesti pernah tengok orang pakai pendakap gigi aka braces kan? Dah macam robocop nasihangit tengok. Tapi  tak ape sebab untuk tujuan penyusunan gigi serta mengembalikan keyakinan diri. Namun, pernah ke korang tahu macam mana gigi yang lari alignment boleh ikut litar balik? Jom layan gambar format GIF kat bawah ni..

5 IBU BAPA YANG FAIL

Kanak2 ibarat kain putih, ibu bapa yang mencorakkannya. Tapi kalau corak yang parent cacah atas kain putih tu buruk macam mana? Layan gambar parent yang fail mendidik anak2 mereka....


4 PERADUAN : TEKA SIAPA BANGANG?



Jom sertai kontest, teka siapa bangang? 


Nasihangit rasa tiga-tiga bangang. Tiang pun boleh buat gaduh. hahaha

5 KEGUNAAN KAWAN

Dalam hidup ini, kita perlukan kawan untuk menolong serta membantu kita dikala senang dan susah. Namun, kalau kawan sentiasa buat prank kat kita, macam mana? Layan gmbr kat bawah... huhuhuhu..



Aduss,bleh patah tulang belikat ni. haha

3 KOLEKSI PISTOL DAN SENJATA YANG AWESOME part2

Jom kita layan pistol yang lagi awesome ..



23 June 2011

3 GAMBAR BONTOT?

Pergh, adakah bontot yang ku lihat?


7 IKLAN KURUSKAN BADAN YANG WTF


Dah jadi kebiasaan produk kuruskan badan akan tunjuk pengguna mereka sebelum dan hasil selepas menggunakan produk mereka seperti jus mata 6. Namun, ada jgk syarikat yang cuba nak tipu audiens macam kat bawah ni ..

2 KENAPA PEREMPUAN TAK BOLEH JADI REFF?

Sekarang semua pompuan nak hak sama rata mcm laki. Namun, aku rasa lepas tengok video ni, korang (perempuan) renungkanlah yer. hahaha


3 ADA APA DENGAN PHOTOSHOP ?

Korang tak perlu sempurna untuk menjadi artis, cukup dengan ada wajah serta body yang mantop, selebihnya? Biar mamat photoshop tolong korang. heheehe


1 GIGI TERCABUT

Pernah tak korang mengalami patah atau cercabut gigi masa makan makanan kegemaran korang? Macam aku pernah sekali patah gigi masa makan burger. BURGER? Ha'a, aku tak perasan dalam burger tu ada serpihan tulang lembu, aku gigit macam biasa, lepas tu patah gigi geraham aku. Damn... Tapi, gambar kat bawah ni lagi OMG.


9 KONTEST BARU! CONFIRM KORANG KALAH


Ok, contest kali ni simple jer. Kalau korang tak rasa jijik, korang menang. Serius, walaupun dah berulangkali tengok, aku tetap kalah. huhuhuhuhu. Sila klik more kalau korang rasa nak join contest ni. hehe


22 June 2011

8 KUCING YANG BIJAK

Korang pernah tengok tak kucing tanya arah jalan untuk cari kawan2 dia? Kalau tak pernah, boleh layan gmbar .gif kat bawah yer. Sila klik read more.  hehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...