JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

09 August 2011

0 FILEM PARODY KL GANGSTER



Korang dah tengok KL Gangster? Kalau belum, sila layan KL Gangster terlebih dulu baru layan iKLan Gangster. Baru feel..;D

4 CABARAN MENJADI SEORANG LELAKI


Siapa kata kaum lelaki tidak ada cabaran macam kaum wanita yang kena pregnant dan melahirkan anak? Kami turut mempunyai cabaran kami sendiri iaitu.... 

3 MANHOLE HENSEM DI JEPUN


Gambar kat atas ni merupakan tudung lubang terowong bawah tanah atau lebih dikenali sebagai cover untuk manholes. Cover ni semua korang boleh tengok mana lagi kalau bukan penduduk yang kreatif iaitu Jepun. Jom layan koleksi cover manholes unik yang terdapat di Jepun. ;)

9 CARA ROMANTIK UNTUK CLASH


Masa nak ajak couple, bukan main romantik lagi. Macam mana nak clash secara romantik gak? Jangan bimbang, nasihangit ada sediakan tutorial kat bawah ni.. hahahaa ;p

1 PAGAR YANG COOL


Pagar dipasang untuk tujuan keselamatan. Tapi, nasihangit nak kongsikan pagar yang awesome kat bawah ni. ;)

6 KAWAN YANG PRIHATIN


Ini prihatin atau friends with benefits? hahahaha :D Amik berat betul si Andrew ni dekat Julie. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...