JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

30 December 2011

1 BANK NEGARA MALAYSIA PERKENAL NOT RM20 YANG BARU


Setelah sekian lama menanti, akhirnya wang kertas RM20 bakal dikeluarkan jua. Untuk pengetahuan korang semua, wang RM20 telah dihentikan cetakan sejak 1995. Kini, wang tersebut telah pun diberikan nafas baru dengan sentuhan berteknologi tinggi. Sila teruskan bacaan untuk melihat kualiti wang kertas RM20 yang baru. :)

0 BANYAKNYA SOTONG KERING


Kakak ni pakai berapa baju dalam agaknya dalam seminggu? Banyok molek. Hahaha :)

1 CARI FOREVER ALONE


Boleh korang kesan mana satu forever alone? Dengan tiang pun jadilah. Hahaha :p

0 APABILA MCDONALDS DIPLAGIAT


Sebut je McDonalds, pasti semua orang kenal akan restoran segera itu. Namun, dalam populariti tersebut, ada juga pihak yang tidak bertanggungjawab sanggup menggunakan trademark syarikat ini untuk kepentingan masing-masing bagi mengaut keuntungan hasil daripada penjenamaan McDonalds. Jom kita terjah beberapa restoran makanan lain yang menceduk nama McDonalds sekitar Asia. :)

0 BUDAK GANGSTER


Lepas ni, tak siapa lagi berani buli budak perempuan kat atas di kelas tadika. Silap haribulan, kereta cikgu pulak dia terajang kalau dia tak puas hati. Hehehe :D

1 LUASNYA AWEK NI KANGKANG!!


Mak aih, kangkang luas sangat awek dekat tengah tu. Hehehe :D Siapalah yang edit pakai photoshop sampai macam tu sekali? Apa pun, nasihangit suka pakai photoshop untuk buat banner dan macam-macam lagi. :)

0 MALANG SUDAH BERBAU


Siapa kata malang tidak berbau? Nasihangit rasa kadang-kadang malang pun berbau. Kalau tak percaya, sila teruskan bacaan. Hahaha :D

29 December 2011

6 (NSFW) PENGALAMAN PERTAMA YANG MENYAKITKAN


Pesanan khidmat masyarakat ini dibawakan oleh nasihangit. Hehehe :D

0 KASIH SEORANG IBU


Selain bertanggungjawab untuk mencari nafkah untuk ahli keluarga, seorang bapa juga diwajibkan menjaga keselamatan individu di bawah tanggungannya. Namun, apabila bapa tiada, ibu yang menjadi penolongnya. Jom kita saksikan kehebatan seorang ibu menyelamatkan anaknya daripada menjadi mangsa langgar lari. :)

0 KIPAS SUSAH MATI LORD OF THE RINGS


Tengok jer gambar dekat atas, korang pasti boleh teka filem apa bukan? Namun, itu tidak cukup untuk mengangkat diri korang sebagai kipas susah mati filem Lord Of The Rings sebab mamat dekat bawah ni sanggup buat tattoo dekat belakang badan. Sila teruskan bacaan untuk melihat sendiri tattoo tersebut. :)

3 PENCURI LEVEL 99





Now you see, now you don't. Hahahaha :D

0 RANGKAIAN MCDONALDS DI SELURUH DUNIA


Percaya atau tidak, peta yang berwarna kuning bermaksud McD ada di negara tersebut. Pergh, besar bebenor jajahan McD. Hehehe :D

28 December 2011

0 LANGKAH MUDAH DAPAT KENCING MANIS


Gula-gula berukuran panjang 0.5 meter, berat 11.8 kg, kalori 32K bersamaan dengan 140 Big Mac ini sudah cukup untuk menyumbang kencing manis kepada sesiapa sahaja yang berjaya menghabiskannya dalam satu masa. Selain berharga RM421, gula-gula ini mempunyai pelbagai perisa dan tahan selama setahun. Sila teruskan bacaan untuk saksikan betapa besarnya gula-gula ini. :)

0 HARGA TATTOO DAN HASILNYA


Perbezaan harga tattoo mempengaruhi kualiti gambar tersebut. Hrm, logik. :)

1 SANG PENYU DRAGON BALL BERJAYA DITANGKAP


Sebelum ini nasihangit pernah membuat pembongkaran tentang kewujudan sebenar Mahaguru Karin di dunia realiti. Kali ini nasihangit telah menjumpai penyu tunggangan Master Roshi atau Tok guru Kame. Nak tahu macam mana rupa sebenar penyu tersebut? Sila teruskan bacaan. :)

1 SIAPA TIRU SIAPA?


Persoalannya, siapa yang tiru siapa? Hahaha :D

27 December 2011

2 ADOI, SAKIT DAN MALUNYA!!!


Adoi, sakit pun boleh, malu pun boleh. Kesian awek ni. Moral of the story, jangan turun bas lewat sebab di China, semua pemandu bas tutup pintu bas awal sebab takut Ah Tao masuk dalam bas. Hahaha :D

1 INCREDIBLE HULK VERSI AWEK HOT


Nasihangit persembahkan teman incredible hulk versi awek hot. Nasihangit tertanya-tanya macam mana kalau minah ni bertukar 100%. Pakaian apa yang tinggal? Hahaha :3

0 ILMU ITU PENTING KERANA ...


Tepat 100%. Hehehe :D

0 GELI WEH!!


Geli weh. Menggerutu lagi. Hahaha :D

26 December 2011

1 FOREVER ALONE DAH BERPUNYA


Siapa sangka, forever alone dekat atas ni dah mempunyai awek. Lelaki yang korang selalu panggil gemuk, bob, gendut dan macam-macam lagi kini sudah tidak kesepian lagi. Malah, awek mamat ni lagi hot daripada awek korang semua. Sila teruskan bacaan untuk melihat wajah awek lelaki ni yang akan membutthurtkan jiwa mana-mana lelaki tegar dekat luar sana. :)

0 JOM CUBA


Mai semua cuba trick ni. Kita tengok apa yang berlaku. Amacam? Nampak pape perubahan tak? Hehehe :D

1 PADI BUKIT DI CHINA


Tengok macam sebuah lukisan tetapi hakikat sebenarnya gambar dekat atas ialah sebuah kawasan penanaman padi bukit di China. Warna-warni bukan? Hehehe :)

1 ILUSI OPTIK TAHAP NSFW


Kalau dilihat sekali imbas, nampak macam awek baju petak tu tarik kawan dia punya...erm..nevermind. Hahahaha :D

1 AMARAN!! JANGAN BERGAMBAR DENGAN ANAK BUAH TONY JAA


Manusia ni bermacam-macam gaya diorang posing untuk bergambar. Ada yang suka buat duck-face, peace sign dan macam-macam lagi. Namun, mamat kat bawah ni lagi gila kentang. Nak tahu apa gaya mamat dekat bawah ni buat? Sila teruskan bacaan. :)

0 BUDAK NAKAL "SEKOLAHKAN" AWEK SEKSI


Akhirnya, seorang budak dengan beraninya tampil ke depan untuk memberi pengajaran berguna dekat awek seksi yang suka dedah aurat. Nak tahu macam mana? Sila teruskan bacaan. :)

25 December 2011

4 REAKSI WANITA BILA KENA ADD DI FACEBOOK


Persoalannya, betul ke? Ada sape-sape pembaca nasihangit nak bagi komen tentang isu ini? :)

0 CIKGU GAGAL


Nasihangit rasa cikgu tu yang kena kerja keras. Eja hari Selasa pun fail. Hahaha :D

0 SANTA CLAUS GATAL


Apa pun, nasihangit ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Merry Chrismas kepada semua pembaca blog nasihangit yang menyambut Hari Natal dan juga yang turut tumpang sekaki dapat cuti. Ya, Santa Claus ni memang gatal. Kantoi. Hahahaha :D

0 SUSAH NAK JAWAB SOALAN NI


Susah nak jawab soalan ni. Huhuhu. ;(

2 KEGUNAAN LAIN KAWAH BUBUR ASYURA


Cis, hampeh betul mamat ni. Orang nak guna kawah tu buat kacau bubur asyura, mamat ni selamba je buat spa air panas. Hampagas betul. Hehehe :D

2 BUDAK OVEREXCITED BERSAMA MAN UNITED


Nasihangit rasa budak ni pun sama kes macam Ramli. Overexcited dapat bersama-sama pemain Man Utd. Pasti budak ni dok bising-bising dekat member yang dia berpeluang jalan bersama Nemanja Vidic. Siap pegang trofi lagi. Hehehe :D

24 December 2011

5 BEKAS KIUB AIS YANG SEMPOI


Korang mesti dah bosan dengan bentuk ais yang biasa bukan? Apa kata korang cuba pula ais yang berbentuk sempoi dekat bawah ni. Lepas ni korang asyik nak minum minuman berais jer 24 jam. Hehehe :D

0 GEMPAR!!! STEVE JOBS MASIH HIDUP


Nampaknya, berita tentang kematian chairman Apple Inc. adalah dusta semata-mata bagi melariskan buku autobiografi tentang perjalanan karier Steve Jobs. Buktinya, seorang pemuda bernama Boboi, (bukan nama sebenar) telah sempat merakamkan imej Steve Jobs meneliti kandugan buku tersebut. Sila teruskan bacaan untuk melihat pembongkaran misteri ini. :)

23 December 2011

1 TUAH TAK BERTAHAN LAMA


Alkisahnya macam ni, abang ni telah berjaya memenangi satu peraduan anjuran pasaraya dekat USA. Hasilnya, dia telah memenangi sebuah kereta Lamborghini yang bernilai USD 300K. Namun, tuah abang ni tak bertahan lama sebab 6 jam selepas itu, abang ni mengalami kemalangan. Sila teruskan bacaan untuk melihat hasil kemalangan tersebut. :)

0 SENYUM KAMBING


3 AISKRIM MAUT


Silap hari bulan, boleh putus lidah bila menikmati aiskrim ni. Nampak lazat, tapi boleh membawa mudarat. Hehehe :)

0 JAKET AJAIB


Kenapa nasihangit cakap jaket ni ajaib? Sila teruskan bacaan untuk ketahui jawapannya. :)

0 ABANG TAK GUNA


Tugas seorang abang adalah untuk menjaga keselamatan adiknya bukan lagi kasi pedajal. Sian budak atas buaian ni. Pasrah jer. Hehehe :D

22 December 2011

2 KATAK SUDAH KELUAR DARIPADA TEMPURUNG


Dunia IT sekarang ni, sapa yang lembab akan ketinggalan. Perkara yang sama berlaku dekat katak bawah ni. Mereka kini tak layak diberi perumpamaan bagai katak bawah tempurung kerana mereka lagi maju setaraf dengan manusia. Kenapa nasihangit cakap macam tu? Sila teruskan bacaan. :)

2 MAT REMPIT SEBENAR


Kalau gambar kat atas ni korang rasa cukup rempit, korang tidak cukup terrer sebab gambar dekat bawah ni barulah rempit sejati. :)

2 KUCING PUN RASA CEMBURU


Sape kata kucing tak mempunyai perasaan? Dalam masa yang sama, kucing pun reti rasa cemburu. Dah macam manusia pulak. Kalau tak percaya, sila teruskan bacaan. :)

0 ORANG BANGANG DI FACEBOOK


Kalau semalam nasihangit keluarkan entri orang bodoh dalam twitter, kali ni orang dalam Facebook pun tak nak kalah untuk menunjukkan kebodohannya. Kenapa? Sila teruskan bacaan. :3

1 312,810,000 RAKYAT USA PANAS BONTOT


Bermodalkan baju yang dipakai oleh mamat Hindustani sorang ni, seramai 312,810,000 orang Amerika tengah butthurt. Baju apa yang dipakai oleh mamat ni? Sila teruskan bacaan. :)

21 December 2011

3 BILA TWITTER DI TANGAN ORANG BODOH


Semua dah tahu bahawa pemimpin utama Korea Utara iaitu Kim Jong Il telah meninggal. Namun, berita kematian pemimpin kontroversi ini disalah anggap dengan artis berkulit hitam iaitu Lil Kim. Jom kita saksikan kebodohan mamat dan minah dalam twitter. ;)

1 TIPS UNTUK IBU MENGANDUNG


Bagi ibu yang sarat mengandung dekat luar sana, nasihangit ada beberapa tips untuk korang harus ikut dan perkara yang korang jangan ikut. Sila teruskan bacaan yer. :)

0 PARKING BASIKAL


OMG!! Banyak gila basikal. Ni kalau dah parking, nasihangit pun confuse bila nak cari balik. Kelabu mata tengok timbunan basikal ni. :P

1 CHARGER HANDPHONE UNIVERSAL


Kalau betullah ada charger USB macam ni, nasihangit orang yang pertama pergi beli. Complete untuk setiap jenama. :) 

0 LUKISAN DI PAPAN HITAM YANG SEMPOI


Wow, kalau macam ni la lukisan budak-budak sekolah zaman sekarang, cikgu yang gila game RPG ni pun sayang nak sapu. Hehehe :D

0 KERETA TERPAKAI UNTUK DIJUAL


Korang nak ke beli kereta ni? Harga repair confirm dah macam beli sebuah kereta baru. Hahaha :D

20 December 2011

1 BILLBOARD IKLAN SEKSI PUNCA KEMALANGAN


Nasib baik dekat Malaysia billboard macam kat atas tak dibenarkan. Kalau tak mesti kadar kemalangan negara meningkat setiap masa. Hahaha :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...