JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

08 September 2011

4 BELAJAR NAIK BASIKAL


Korang masih ingat lagi tak pengalaman pertama korang kayuh basikal roda dua berseorangan like a bos? Nasihangit pandai naik basikal waktu usia 5 tahun. Tu pun belajar sendiri dan banyak kali jatuh. Baru lelaki sejati. Hahaha :D. Namun, bagi yang belajar dengan bapa bestlah, ada tenaga pengajar. Tambahan pula dapat bapa prihatin dan supportive ajar anak dia naik basikal macam di bawah ni. Hehehe ;D



Tengok? Betapa kasihnya seorang bapa terhadap anaknya. Pelbagai cara dia guna nak semata-mata nak anak dia pandai naik basikal. Kasih ibu sampai ke syurga, kasih bapa tiada siapa yang tahu. :)
Comments
4 Comments

4 mangsa nasihangit:

Syarafina Zaini said...

mula2 dulu blaja dgn yg roda 4 dulu.. pastu abah ajar guna roda 2.. jatuh few times.. ada skali tu, try naik sdiri tanpa abah.. eh berjaya lah! seronok kemain.. hehe

khairul said...

sy pernah jadi pelumba basikal tau :) 20 thn yg dulu

Faaizz d. Zul said...

memang lepasni jadi legend la budak tu kalau maen basikal.

kalau dah cenggitu lesson dr bapak dia.

ha3

=)

CikHaniBhulat said...

laju bnor tolak nye..mcm kes dera anak belajaq basikal je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...