JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

03 October 2011

15 DIMANAKAH SILAPNYA USTAZAH SITI NOR BAHYAH ??


Sebelum ni kita dah memang tahu bahawa Ustazah Siti Nor Bahyah telah mempopularkan urutan cakar harimau untuk menambat hati si suami. Namun, beliau tersilap kerana tidak ajar macam mana kalau suami nak tambat hati si isteri pula? Kaum lelaki jangan risau, nasihangit persembahkan "Cakar Kucing". Macam mana caranya? Nasihangit dah meminta model nasihangit untuk mendemonstrasikan teknik ini. Sila teruskan bacaan yer. 



Ha, itu dia cakar kucing. Jadi, sila renung-renungkan dan selamat beramal yer. Muahaha  :D
Comments
15 Comments

15 mangsa nasihangit:

sabree hussin said...

cakar kucing? kena komersialkan ni.. baru semua orang boleh praktikkan ni

yo87 said...

@sabree hussin

tu la pasal. boleh pergi jauh ni. heheh ;p

Nur Lavender said...

bes je anjing 2 kne cakau..keh keh keh

Shuk_ArChie said...

Hahahahahahaha :)

HAFIZAL said...

wah wah wah....terbaik

Aqmil Lambung said...

mentang-mentang lah ling saya x de....




Blog Bukan Sekadar Tulisan | by Aqmil Lambung

Anonymous said...

npe dlm byk2 ilmu dakwah yg ustazah & ustaz sampaikn,yg brunsur cam ni gak yg org nk ingt & sebut2kn nk praktik..
klu nk tonjolkn kreativiti anda dlm hal cm ni pn jgn la mention sal ustazah tu..

yo87 said...

@Anonymous

rileks ah. lagi famous ustazah ni. hehe ;D

solehah said...

Zaman manusia mempersndakan pndakwah

solehah said...

Zaman manusia mempersndakan pndakwah

yo87 said...

@solehah

Zaman manusia mudah touching.

Bobbypian said...

aduh, banyaklah kucing kena cakar lepas nie.. hehehee

smti

Bobbypian said...
This comment has been removed by the author.
Akhelaken said...

Hmmm...takde salahnye pun ustzh tu..

mempersendakan pendakwah? Haha. takde kaitan kot??..

man said...

hahaha..lawaknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...