JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

09 May 2020

18 (STICKY POST) SEWA IKLAN RM10 SEBULAN DI BLOG NASIHANGIT!!


Nasihangit ingin membuat promosi dengan menawarkan pakej pengiklanan paling berpatutan. Bermodalkan  hanya 0.33 sen x 30 hari = RM10/bulan, korang boleh menyewa satu tapak iklan yang berkeluasan 200 pixel persegi. Sekiranya, image yang korang gunakan itu lebih daripada 200 pixel, nasihangit akan fit image tersebut atau menggunakan dua kolum bersamaan RM100 mengikut persetujuan bersama. 

Untuk pengetahuan korang semua, blog nasihangit mendapat  purata unique visitors kira-kira 1800 ~ 3000 dan pageviews 8000 ~ 15000 sehari. Jadi, apa tunggu lagi? Hubungi admin nasihangit. Promosi ini berakhir pada 19.9.2020. Pergh, masa tu nasihangit mungkin dah dapat anak kalau umur panjang. Hehehe ;3

Kenapa iklan di blog nasihangit murah? Jawapannya senang jer, nasihangit tak gunakan blog ini untuk mencari sumber pendapatan, hanya sampingan untuk bayar sewa bulanan Streamyx je. Tu pun pakai 512 kbps jer. Nasihangit pernah minta untuk jadi pengiklan untuk Innity Network namun setakat ini 5 permohonan nasihangit ditolak. Kata content tak sesuai. Lantak kau la, Innity. Jadi, korang gunakanlah peluang keemasan ini. Hehehe ;3



ps: Tak pasti 2020, masih wujud lagi tak internet berkelajuan 512 kbps? LOL!!

Comments
18 Comments

18 mangsa nasihangit:

Noraqilah Johari said...

cam b'minat je..tp qiela xde banner..kihkihkih =P

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/10/ada-apa-dengan-senyum.html

yo87 said...

@Noraqilah Johari

nasihangit boleh tolong buatkan. Free je. hehehe

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Carlos Santiago said...

good cool.... nasihangit mmg popular blog.

Hafizah said...

bwemint nak sewa iklan, mcm ne ye

yo87 said...

@Hafizah

tulis kat sini. nnti direct ke email nasihangit. hehe

http://nasihangit.blogspot.com/p/contact-nasihangit.html

MY said...

jemput masuk = http://www.cintacinta4u.com/index.php/en/

Baby N Kids said...

slm..sy nk sewa tpk iklan.ad kosong lg?blh bg details? sy nk jual baju budak branded murah. blog sy http://babynkidzcollection.blogspot.com email babynkidscollections@gmail.com. blh tlg buatkn banner skali?

yo87 said...

wsalam. check email. hehe ;3

~iBu aQiL~ said...

Assalamualaikum.. masih boleh beriklan ? boleh email details ke natasya2265@hotmail.com. terima kasih...

yo87 said...

wsalam. Baca email yer, kak. tq. hehe ;3

zieta said...

bleh emailkan ke zietamazita@gmail.com..tq ye =D

*jom join GA ni
http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

Rose Azadir said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

Gha a.k.a. Gna said...

Woww, terbaik nih!!


Bahaya telan panadol!

mohd fadely trading said...

Hai boleh iklan e commerce saya 0129900718

mohd fadely trading said...

Hai boleh iklan e commerce saya 0129900718

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Анна Лапина said...

Дешевые проститутки Киева удивят вас своим разнообразием, стройные, пышные, своеобразные, невероятно страстные, темпераментные и нежные. У меня есть ВСЁ, что нужно для Вашего комфорта. Разнообразие предоставляемых услуг, неиссякаемая фантазия, тактичность, учитываю все Ваши пожелания, а также ненавязчивое МУЗЫКАЛЬНОЕ СОПРОВОЖДЕНИЕ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...