JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

01 August 2011

27 CARA MENGAJAR PEMANDU BAS YANG KURANG AJAR


Korang pernah tak berjumpa dengan pemandu bas yang kurang ajar? Nasihangit pernah alami. So, cara nak balas dendam senang jer. Korang cuma perlu aim no. bas tersebut lepas tu buat macam tutorial nasihangit kat bawah ni.. Jangan lupa ajak member. hehehehe 




Jangan buat dekat pemandu bas yang baik. Buat untuk yang kurang ajar je. Biar diorang tau erti penyesalan. hahahaha ;D
Comments
27 Comments

27 mangsa nasihangit:

"My name is Akma, and I am not a terrorist" said...

hehehehe...lawak sian driver tu....

where said...

comel jer skillnye...tobat aku xbuat..

misz molecule said...

xphm..ni buat2 nak naik ke pe??

M Firdaus Mohd said...

ahha, lawak ah.

salemaziz said...

hehe. tips yang bagus!!! me likey!

sara zainol said...

lol.. ^^ cian kot driver bas tu.. pape pon selamat menjalani ibadah puasa ye ^^

::cikjuju::◕‿◕ said...

hahahhahaha..terbaik!!!!kehkehkehkehk

::cikjuju::◕‿◕ said...

kita amik post neh nak share kat FB k^^<

Anis izyan Abd Rahman said...

hahaha , sengal !!!! tak de la jht sgt nie ,paling kurang pon kene maki je dgn pakcik bas , ahaha

aTy _faRed~ said...

hahaha..lawak.. ley gune nih..pemandu bas memang ikut suke2 hati jer...mentang2 besar..[geram]

SURIA AMANDA said...

wakakaka...gelak jap....

iman Haikal said...

wahaha,kesian pemandu tu

fara feroza said...

hahah..mesti pemandu tu maki hamun..ayooo....:)

Amoi MiyaSya said...

hahah . sengal je !

p3perak said...

senget betol ! heheh

Ary ariasputera said...

hehehe...

Khairil said...

kih kih kih ..ambik dia!!

Liana Ryan said...

nakal~

Sam Banjamin said...

hahaha.. kau memang lawak!!! aku akan apply... boleh apply pade drebar komuter tak?

yo87 said...

hahaa.. klu buat pada komuter jawabnya terkepit bontot nnti kena pintu. haha

sue-sama said...

hahahaha...kene wat tuk bas je ni..lawak2

yo87 said...

sue-sama > buat utk pemandu bas yg biadab je. yg baik jgn buat gitu, kesian diorng. hehe

nifi2408 said...

hambek kau ! kurang ajar lagi . haha :P

Syakir Rahman said...

tringin ak nk wat kt bas u322, u28 ngan u30...hahaha...sbb bus2 ni semua ikut jlan ampang...dh la jem trok stu..ngahahaha...biar tmbahkan lg stress diorg..haha

yo87 said...

@Syakir Rahman

bulan puasa jgn buat. kurus pahala puasa. hehehe ;p

wong said...

hahaha...siot je

Zaki Muhammad said...

memang aku tak puas hati, beru saja sebentar tadi bertemu pemandu bas UPSI yang kurang ajar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...