JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

20 August 2011

11 FAKTA INDUSTRI PORNOGRAFI


Nama seperti Mario Obama, Tori Ballack dan Jenab Jameson merupakan antara pelakon filem porno yang popular dalam industri filem lucah.  Sebut jer nama kat atas ni, confirm 99.0% lelaki tahu. Nasihangit terpaksa menggunakan bantuan Google sebab tak kenal nama-nama kat atas tu. Hahahaha :D Terdapat banyak negara dalam dunia ni yang mengiktiraf industri porno. Kenapa? Sebab banyak duit masyuk. Benda haram memang duit senang masuk. Apa pun, jom layan fakta tentang industri porno kat bawah yer. :)



Yang tinggal 0.1% tak tahu tu ialah nasihangit. Hahahaha :D
Comments
11 Comments

11 mangsa nasihangit:

khairul said...

aku pon tergolong dlm kumpulan 0.1 % tu jugak lah :)

yo87 said...

@khairul

Wah, samalah kite yer. hahaah

afeb pilah said...

baekkk~~

yusenze said...

oo.. ni fakta yg digugel ke mmg tau?? hahha..

Mari"o" Ozawa?? sape nih??

yo87 said...

@yusenze

Ntah, nasihangit pun tak kenal. salah ke ejaan tu? Kalau salah, tlng betulkan. haahaaha :D

Ct Aja said...

ehem..patutla sampai hangit masak nasi...hahahahhaha. (jgn marah na..main2 jo) emm duit haram yg masyukk tukan...

yo87 said...

@Ct Aja

hahaha. nice point. LOL. ;p

saya_arief said...

speechless.
porno tu ape ye..
:D

yo87 said...

@saya_arief

kek lapis yg laki suka buat dalam bilik kot.. hahaha ;p

Rizwan Ewan said...

lalala.. tk thu -,-'

ezzu said...

dh lama ezzu x guna disket utk save kerja..hahaha..dulu slalu jer guna...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...