JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

23 August 2011

6 HE-WHO-MUST-NOT-BEAN-NAMED


Pernah tengok tak cerita Harry Potter? Ada watak Lord Voldemort yang orang gelarkan dia sebagai He-Who-Must-Not-Be-Named sebab kalau sebut nama, nanti Voldemort boleh tahu siapa dan lokasi orang yang cakap tu. Namun, lain pula dengan gambar kat atas ni. Beliau pun tak perlu disebut nama sebab dah memang famous. Agak-agak korang, siapa orang kat atas ni? Hahaha :D
Comments
6 Comments

6 mangsa nasihangit:

dhilla nazli said...

ahahahh rowan atkinson huuu~~

afeb pilah said...

ahahahahahahahaahhahaha!

mcm tuutttttt~~

hahahaha!

Syakir Rahman said...

voldebean...ngahahaha
ini kalo harry potter tgok pon boley gelak guling2....

Azham Vosovic said...

Macam blogger Nasi Hangit je hahahaha

yo87 said...

@Azham Vosovic

hahaha . blogger nasi hangit hensem wo.. aku penah tgk. ;p

CikHaniBhulat said...

xlayan harry potter..tapi gmbr ni lucu abes...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...