JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

29 August 2011

5 MAGNETO X-MEN MEMANG WUJUD


Terus terang nasihangit akui memang minat watak si Magneto dalam X-Men First Class. It's awesome. Namun korang tahu tak bahawa si Magneto ini memang wujud dalam dunia sebenar. Tapi dunia tak perlu bimbang sebab dia masih lagi kecil dan mempunyai keluarga yang bahagia seperti dekat bawah ni. ;)




Lagi satu, cara nak tewaskan Magneto ni cuma dengan belanja makan set besar GCB McDonald's jer. Nama budak ni ialah Cornetto. Hahaha :D
Comments
5 Comments

5 mangsa nasihangit:

YOUsoF said...

Cayalah Magneto Jr.... ;D

Nafisah Ruslan said...

wah! hebat betul nih!.. hehe

selamat hari raya

afeb pilah said...

ahahahahahahaahaha!

Arvian'na Hanna said...

hahahha..cute sgh! heheh :p

CikHaniBhulat said...

wah, hebat ini budak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...