JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

22 July 2011

18 AKIBAT MERABA


Korang rasa apa yang tindakan yang sepatutnya diberikan kepada kaki raba a.k.a pervert? Di China, terdapat hukuman yang OMG untuk mereka yang kantoi meraba, sila klik read more. ;)




Kalah smackdown stone cold stunner. Mesti mamat tu berkata, "Bro, rilek bro. Bro boleh tendang gua kat mana-mana tapi jangan tendang dekat alat kelamin gua." LOL. Lepas ni, mesti insaf mamat tu. ;p
Comments
18 Comments

18 mangsa nasihangit:

~ Muhamad Nor Haqim ~ said...

perghh..trase rahang nye

yo87 said...

hahaha. bertepek tu..

peace289 said...

rasekan...haha

yo87 said...

klu tak insaf lagi xtau la. hahaaha

kasmin said...

giler cial.... hahah... mampos.. kelajuan tendagannya boleh mengakibatkan muka pecah...

yo87 said...

bkn tu jer kasmin, bleh buat alignment hidung lari tu. hahhahaha

mdnor said...

haha..gilerr toll

sangkakelubi said...

mau seminggu mkn nasi pkai straw..kah3..

cik kiwi's said...

hahaha. macam kena je. ni pun sexual harrasment ni nasi hangit!!..:))

Syakir Rahman said...

salah siapa???
semua salah
~tukang raba~gatal pastuh wat kje x snonoh
~awek~pakai seksi2 pastuh slahkan org laen
~tukang x puas ati~menggunakan kekerasan x kne tmpt
~tukg tgok~dah tkg raba kne tendang bru nak dtg tolg..
hahahaha

iMBobo said...

ppergh sakit tuuuuu..aduh pandan muka die kn..

SoLy SoLicious said...

pergh.. sakittt woooooo

hakeem kira said...

dush!

kutoOobambOo / ericoanaci said...

waduhh terangkat bontot kutooo ni hahah, sakitttt

Pejuang Kesenian Extreme said...

Tendangan itu memang
TERBAIK~~~~

CikHaniBhulat said...

itu mkn dia..u touch me, i TOUCH u back!!!

Cik tikah said...

hebat! hahaha...

shafiqabdshukor said...

dahsyat..
aku rasa insaf terus orang tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...