JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

14 August 2011

14 TUTORIAL TINGKATKAN SIGNAL WIFI


Kali ni nasihangit ingin berkongsi siri tutorial terbaru dengan korang semua. Mesti korang pernah kecewa dengan signal wireless modem kat rumah korang yang tak boleh pergi jauh. Apa kata anda cuba tutorial nasihangit ini. ;)








Hehehe, amacam? Berminat tak nak try? Kalau berjaya, bagitau nasihangit yer. ;p
Comments
14 Comments

14 mangsa nasihangit:

Alip Apai said...

nak try tp agak curious kebenaran bnda ni..

tggu blogger len try dulu..

hahaha

khairul said...

leh caya ka ni ? :)

hpmurah2u said...

ce cube ce cube!
hehe.

www.hpmurah2u.blogspot.com<--jum tgk hp!

khairul@kechik said...

haha.. macam2.

Nuyu said...

tkde sape2 ke nk try? huuuu

Liling said...

nampak menarik lah.HAHAHA.Tapi tak perlu laa aku cuba,line wifi kat rumah aku signal oke, dalam tandas pun boleh online =.=

Err.perlu juga ke guna tin beer ? HAHA =.= Coke boleh ? =p

Seri Bahasa said...

itu line wifi...kalau streamyx ade tak cara nak tingkatkan kelajuan...

yo87 said...

kalau streamyx terus tukar pakej kpd Unifi. Confirm laju. hehehe

♥ Dea ♥ said...

leh jadik ke ni??..:P

Lulu Rahman said...

kalau guna p1 nak letak atas ape lak ? hahahhaha

yo87 said...

@Lulu Rahman

kalau P1 xleh. hahaaha ;D

CikHaniBhulat said...

ternyata berkesan ke ni

Durian Power said...

Bahaya kalau kuatkan signal password..xkirela WEP ke WPA ke WPA2-PSK ke...even budak kecik pun boleh hack skarang ni...mcm mne??...cube tngok kt sni...

www.godamwifi.blogspot.com

yo87 said...

@Durian Power

nice info. tq ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...