JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

09 April 2013

7 WTF!! SAY NO MORE TO KPOP!!!


Kalau di barat, pembedahan buah dada menjadi keutamaan, manakala di Korea pula keseluruhan muka menjadi taruhan. Gambar kat atas ni adalah Miss Korea. Turut mengaku melakukan pembedahan plastik. Bedah sampai lawa!! WTF!!

p/s: Maaf, ayat nasihangit macam cipan. Hehehe ;3












Sekarang ni tak perlu susah lagi nak dapat awek Korea hot. Main pilih je lepas tu hantar ke pusat pembedahan plastik. Pilih muka mana satu yang nak. LOL!!
Comments
7 Comments

7 mangsa nasihangit:

missSenget said...

lepas tu keluar anak tak comel, saman bini..? ahaha..

Susan Lolo Bua said...

sangat obses nak jadi cantek. tapi apapun yang penting diorang suka kan.. hehe

yo87 said...

apa susah? buat plastic surgery kat anak jugak. hahaha

pija hafeelin said...

still kpop lover..
heeeeeeeeeeee

::MaEstrO aMaD:: said...

nasib bek tak keluar hitam putih anak tu. LOL

Ayakaishi Ayasy said...

Wow...
Apa yang teknologi mereka mampu buat
Respect

yo87 said...

@Ayakaishi Ayasy

SAMSUNG. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...