JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

26 August 2011

6 NASIHANGIT TAK AKAN DIUPDATE


Sempena nasihangit balik bercuti dekat kampung ni, nasihangit nak buat pengumuman bahawa blog ini tidak akan diupdate sehingga raya ke-4. Hahaha ;D Tipu je, nasihangit tetap update seperti biasa. Apa guna function scheduled post kalau tak pakai waktu ni. Mesti muka korang terkejut seperti dekat bawah bila dengar blog nasihangit tidak akan diupdate. Hehehe :p




Amacam, betul tak? Tak sangka memerang pun baca blog nasihangit. Hahaha :D
Comments
6 Comments

6 mangsa nasihangit:

afeb pilah said...

muke memerang tu paling hampeh! ahahaha!

no_cha said...

hahah..muka x leh blah..semua nk toleh mengejut....

hangit tul r hang nie..hehe

Amoi MiyaSya said...

hahah . yeye2 je tak update :P

ika said...

adeh..comeyny muke memerang tu..hehehe

fairuz said...

gunelah auto publish dgn sebaiknya. hoho

CikHaniBhulat said...

hani xkesah sbb baru follow sni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...