JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

17 November 2011

22 PENAMPAR BUAT IZZAQ FARIS RAMLAN


Satu Malaysia dah tahu bahawa Malaysia baru sahaja mengalahkan Indonesia yang poyo dengan 1-0. Namun, sepatutnya, Malaysia dapat menghasilkan lebih banyak jaringan jika Izzaq Faris Ramlan tidak dibawa masuk. :D. Apa pun, nasihangit rasa macam nak bagi penampar dekat Izzaq macam dekat bawah ni.



Berat telor sungguh Izzaq malam ni. Hehehe ;p
Comments
22 Comments

22 mangsa nasihangit:

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

Apa2 pn , Tahniah pada Malaysia ~~ :D

yo87 said...

yup, congrats. :)

Scarlett O'Hara said...

Cis!Berani Nasi hangit tampar Izzaq tu? Nasi hangit tak nampak ke jin punyalah besar dok pegang kaki dia.Tu yang tak boleh gol tu. :D

NURUL QURATTUL AINI =Ɖ said...

Kalau dapat la nak tampar dye..
Dye dah buat yg terbaik, cuma tak ada rezeki je..
Kira ok lah dye dah buat kerja dye, daripada berdiri kaku..
Mane tahu pemain indon tiup jampi dye.. Tu yg tak menjadi...

yo87 said...

nasib baik menang, cuba kalau malaysia yang kena 1-0 dengan indon, pasti kena tampar betul Izzaq ni. hehehe ;p

atiqsalleh said...

betu.. lagi2 yg die terlepas bola masa betul2 depan pintu gol indon tue.. grrrrr

yo87 said...

@atiqsalleh

tak faham btol. dah la banyak lepas golden opportunities, passing bola pun fail. adoyai.. lepas ni jadi supersub je la izzaq oi... hehe ;p

azizul said...

haha..tampar je

Razil Tahir said...

ala..

mungkin dia ada masalah dalaman.. huhuhu XD

rebellion said...

jangan cepat sangat melatah beb, dalam bola sepak, 50% adalah luck !!!

yo87 said...

@rebellion

tu fakta mana? mana ada luck sampai 50%. ;p

kotak_mancis said...

mungkin dia qementaq 2 yg banyak peluang teerlepas.. tengok la penyokong tuan rumah banyak mana.. dia jugak xbanyak pengalaman.. penyerang nie kena digilap sebb dia ada kelebihan dari safie sali sperti tinggi lampai dan larian dia laju.. 2 pendapat aku ja.. apa2 pon taniah lah.. perjalanan masih panjang.. jgn terlalu leka.. ingat "there is no point we said we do the best for our country .. the point is showing..."

yo87 said...

bab lari laju tu out la. izzaq tak laju. ;p

Ecul said...

harap tinggi jek..tapi...alahai...
belajarla sikit jadi cam adebayor tu an an an..tinggi n kualiti..hehehee

Anonymous said...

KORANG NI TAH PAPE DOH! KALAU KORANG PIKIR DIA TAK PANDAI MAIN KORANG LA YG GI MASUK PADANG TUH! BERAGAK-AGAK LA NK MENGUTUK DIA! DASAR ORG X GETI BERSYUKUR!

Anonymous said...

@azizul pegi la tampar kalau nk bertembung ngan peminat dia! so berhati-hati!

nurul atira said...

@Ecul
sebelum menGATA org...cermin diri tu dulu!

nurul atira said...

@kotak_mancis setuju gila! kalau dah tau yg dia masih lemah korang bagi la sokongan bukan KUTUKAN !

nurul atira said...

@kotak_mancis setuju gila! kalau dah tau yg dia masih lemah korang bagi la sokongan bukan KUTUKAN !

yo87 said...

Ramai jgk orang komen entri ni yek? :) time menang, barulah reti nak komen. Time kalah, semua tak nak amik port. Hahahaha

Anonymous said...

@yo87
kalah menang adat mainan!sape x tau tu memang blur la~ kalau kalah sekali pon aku tetap bangga sebb dia org dh berusaha!

Anonymous said...

@yo87
kalah menang adat mainan!sape x tau tu memang blur la~ kalau kalah sekali pon aku tetap bangga sebb dia org dh berusaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...