JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

25 July 2011

4 BUAT HAL DENGAN COACH


Korang pernah dengar tak pepatah, "jangan gigit tangan orang yang memberi makan" ? Kalau nak lebih faham, korang translate ikut bahasa omputih. Confirm pernah dengarlah. hehehe. Itu perkara yang berlaku dekat pemain bola ManCISSter Siti, Mario Balotelli. Mamat tu dah berpeluang untuk score gol. Tapi, oleh sebab kebangangan yang melampau dan budget nak score gol lawa, mamat ni kena tukar. Kalau gol tak apa, ni ke laut. Sila klik video untuk lebih review aksi bangang pemain ini. LOL.




Comments
4 Comments

4 mangsa nasihangit:

Roti Telur said...

bangang nya player mak siti ni kehkeh...

yo87 said...

mamat ni mmg problem. ;p

Miecyber said...

Kalau masa latihan takperlah buat cam tu...

nifi2408 said...

kalau ikutkan dah boleh gol dah tuh . bajet je beliau nih .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...