JOM JADI "DOWNLINE" NASIHANGIT

17 August 2011

27 DULU, KINI DAN SELAMANYA


Korang pernah terfikir tak nak ambil gambar balik macam koleksi gambar korang masa kecik-kecik dulu? Gambar pula diambil dengan gesture, tempat dan orang yang sama. Well, mereka kat bawah telah pun lakukan benda ni. Jom, teruskan bacaan. :)



Smart! Nasihangit nak cuba jugak la suatu hari nanti. Hehehe :) 
Comments
27 Comments

27 mangsa nasihangit:

Ronaldmohoni said...

Idea menarik nih. Nak cuba juga lah. hehe

Afuan Shah said...

hahhaha..comel!!
nak cuba..tgh cari gaya yg bersesuaian

Chempaka Sari said...

smart gak pernah buat tapi tak menjadi...

wong said...

kreatif

diba said...

kecik2 sume comel kan..nk try gk la nnt..hee

Ct Aja said...

Kalau saya tua mcm mane plak..hi3.. peringatan utk kt, sumua org pon akan tua..hi3

MamaEma said...

sangat kreatif..ada software ke nak buat camni?

yo87 said...

MamaEma > yg gambar first skali tu photoshop. ;)

misspurple said...

HAHAH nnt nak try laa tpi msti da x sweet cm dulu :)

Rain said...

pic kedua n ke enam nampak seakan2 sama... xbyk berubah riak muka..

nsihangit: knp suatu hari? cuba je skrg? hehe..

berbuka nnt, jgn lupa kurma dulu. sunnah ;D

yo87 said...

@Rain

Sebab sekarang dok dekat rumah sewa. nnti nak keluar. hehe . so, kena cari mana2 monumen yg tak berganjak. Ha, lrt Stesen Universiti. hahahaha ;p

Shorim Kasih said...

kreatif lee..tp mmg utk kenangan

nadia fatihah said...

kehkehkeh, kucing pon jadi tua jugak? :P

ape pon ta bole pic yang naek kereta mainan tu. kah44

teratai said...

not bad idea ni,tp sayang x ada gmbr dulu2 semua rosak masa banjir besar 2001:(

yo87 said...

@teratai

aduh,xpe mulakan gamabr yg baru. hehe ;D

cik_paan said...

oho!!!

best idea...nak try arr nt

aleesya said...

ahaha , comel jek . sy pon nk try ^^

chico said...

ahahha.. nak wat gak lh...

si para para said...

boleh try jgk ni.hehe
comel je

athirah salleh said...

mesti kena cube ni. hahaaa. :P

APAN said...

bro...(lelaki kan?haha)

kalau ko nak cube satu hari nanti ko kena start dari skang ma.this thing need plan.huhu...

yo87 said...

@APAN

Hahaha. Btol tu. cuma kena cari tempat yg best yg tak akan bergerak contohnya dekat dataran KLCC tu ke. nnti boleh datang balik. hehe

INFOzi said...

wah la wei.. xterfikir pulak nak wat camni kan.. hehe pasni bole la bukak album time kecik2 dulu kasi renew blk. hehehe.. nice info!

yo87 said...

@INFOzi

Apa lagi? Mulakan operasi lah. hehe :)

violet lavender said...

hat punggah periuk tu plg comel tuh.. hahhahah

Hattie Azmi said...

suka entry ini!! sangat cute..gyahah..

CikHaniBhulat said...

kelakar la =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...